Redactia.ro
Home » Știri » FRF a făcut bani grei prin prisma suporterilor. Este ireală suma obținută din vânzarea tricourilor

FRF a făcut bani grei prin prisma suporterilor. Este ireală suma obținută din vânzarea tricourilor

Atmosferă incendiară pe stadionul din München! Suporterii tricolori fac spectacol

Naționala României a avut un parcurs impresionant la Euro 2024, reușind să atragă atenția și susținerea fanilor atât pe teren, cât și în afara acestuia. Cu o evoluție solidă în grupă și ajungând până în optimile de finală, unde au fost eliminați de Olanda, „tricolorii” au demonstrat că pot concura la cel mai înalt nivel. Această performanță a fost susținută de un număr impresionant de fani români care au creat un adevărat „zid galben” în Germania.

Încasări record din vânzările de tricouri și materiale promoționale

Federația Română de Fotbal (FRF) a înregistrat încasări impresionante din vânzarea de tricouri și alte materiale promoționale legate de națională. Potrivit oficialilor FRF, de la începutul anului, s-au vândut tricouri și echipamente în valoare de peste 3 milioane de euro. Aceasta reprezintă o realizare semnificativă, demonstrând interesul și suportul enorm din partea fanilor români, care au dorit să arate sprijinul lor pentru echipă prin achiziționarea de articole oficiale.

Daniel Stanciu, un reprezentant al FRF, a declarat că nu există o sumă exactă, dar estimările sugerează că aceste încasări sunt direct legate de calificarea și participarea echipei la Euro 2024. Succesul pe teren a avut un efect pozitiv asupra vânzărilor de echipamente, contribuind semnificativ la bugetul federației.

Suportul impresionant al fanilor români în Germania

România s-a clasat pe locul trei în topul suporterilor prezenți la Euro 2024, cu aproximativ 106.000 de fani prezenți la meciurile echipei naționale. Această prezență masivă a fost depășită doar de gazdele turneului, Germania, și de suporterii Turciei. Atmosfera creată de suporterii români a fost electrizantă, aducând un plus de moral și motivație pentru jucători.

Prezența suporterilor români a fost remarcată și apreciată, fiind un exemplu de devotament și pasiune pentru echipa națională. Aceasta a fost un factor important nu doar pentru echipă, ci și pentru imaginea României la nivel internațional, arătând că țara noastră are o bază de suporteri loiali și entuziaști.

Viitorul selecționerului Edi Iordănescu

După parcursul la Euro 2024, selecționerul Edi Iordănescu a lăsat să se înțeleagă că ar putea părăsi echipa națională, menționând nevoia de odihnă și importanța familiei. Acesta a subliniat că ultimii doi ani și jumătate au fost foarte solicitanți, cu multe provocări și momente dificile, atât pentru el, cât și pentru familia sa.

Edi Iordănescu a declarat că este mândru de realizările echipei și de progresul făcut, dar simte că este momentul pentru o pauză. Decizia finală urmează să fie discutată cu oficialii FRF și cu familia sa, dar există șanse mari ca acesta să nu mai continue în rolul de selecționer.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: