Redactia.ro
Home » Monden » Frumoasa Meghan Fox, surprinsă în ipostaze halucinante! Face magie neagră?

Frumoasa Meghan Fox, surprinsă în ipostaze halucinante! Face magie neagră?

Megan Fox a declarat că ea și logodnicul Machine Gun Kelly își consumă sângele unul altuia sub forma unui ritual.

Frumoasa este născută în Oak Ridge, Tennessee și este în vârstă de 35 de ani. În prezent este pe coperta celui mai recent număr al revistei Glamour UK. Actrița a explicat acest ritual pentru revistă, după ce a făcut dezvăluirea șocantă în ianuarie, când a anunțat și că s-a logodit cu rapperul Machine Gun Kelly.

„Deci, cred că a ne bea sângele unul altuia ar putea induce oamenii în eroare sau oamenii își imaginează că suntem ca în Urzeala Tronurilor, bându-ne sângele unul altuia”, a declarat actrița pentru Glamour UK. ‘Sunt doar câteva picături, dar da, ne consumăm sângele unul altuia ocazional doar în scopuri rituale’.

Meghan Fox și rapperul Machine Gun Kelly și-au băut reciproc sângele pentru a marca logodna

Frumoasa din Transformers a declarat la începutul acestui an pe Instagram că ea și MGK și-au băut sângele unul altuia pentru a-și marca logodna.

Meghan povestește că ea este destul de atentă în privința acestei practici, în timp ce rapperul este mai nechibzuit.
„Este un ritual controlat pentru că arată cam așa: hai să vărsăm câteva picături de sânge și să le bem fiecare”, a spus ea. „El este mult mai dezordonat, mai agitat și mai haotic. Este dispus să își taie pieptul cu cioburi de sticlă și să spună: Ia-mi sufletul”.

Când a fost întrebată dacă MGK și-a tăiat pieptul în trecut, Fox a transmis:

„Nu nu se întâmplă. Lăsați-mă să vă spun. Poate că nu chiar așa, dar o versiune de genul acesta s-a întâmplat de multe ori’.
Fox a intrat în detalii despre varietatea de practici pe care le îmbrățișează.

„Citesc cărți de tarot și mă ocup de astrologie și fac toate aceste practici metafizice și meditații. Și fac ritualuri atunci când e lună nouă, dar și lună plină. Și astfel, atunci când o fac, o fac cu un motiv.”

Interpretul a purtat în trecut o fiolă cu sângele lui Fox în jurul gâtului său. Acest lucru nu a fost tocmai o premieră, însă. La fel au făcut și Angelina Jolie și Billy Bob Thornton în urmă cu două decenii.

Meghan Fox are trei copii

Actrița a mai fost căsătorită anterior cu Brian Austin Green, în vârstă de 48 de ani. Este mama a trei copii: Noah Shannon, nouă ani, Bodhi Ransom, opt ani, și Journey River, cinci ani.

Meghan Fox a declarat inițial procesul de consumare a sângelui atunci când și-a anunțat logodna, la începutul acestui an.

„La fel ca în toate viețile dinaintea acestei vieți și ca în toate viețile care vor urma, am spus da… și apoi ne-am băut unul altuia sângele”, a spus ea la vremea respectivă.

De asemenea, Megan a dezvăluit și călătoria la palat a cuplului în Costa Rica, anul trecut, care, după spusele lui Megan, „i-a legat” după ce au consumat ayahuasca. Ayahuasca este o plantă psihoactivă, administrată de un șaman, despre care se spune că deschide mintea și vindecă traumele din trecut.

Despre această experiență de legătură, ea și-a amintit:

„Ne-a confirmat multe lucruri pe care trebuia să le știu sau să le simt. A deschis o ușă pentru o mulțime de vindecări pentru mine, dintr-o experiență personală pe care am avut-o cu el, care ne-a permis să ajungem într-un loc în care acum căutam ieșirile potrivite pentru a ne vindeca în continuare’.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: