Redactia.ro
Home » Monden » Frumusețea Ginei Pistol, criticată de fani. Care a fost reacția vedetei

Frumusețea Ginei Pistol, criticată de fani. Care a fost reacția vedetei

GALERIE FOTO (2) Frumusețea Ginei Pistol, criticată de fani. Care a fost reacția vedetei

Gina Pistol va deveni mămică peste câteva luni, iar această perioadă este una specială pentru ea, dar și pentru tatăl fetiței sale, Smiley. Cei doi profită de aceste momente unice. În schimb, fanii prezentatoarei Tv o taxează în ultimele zile pentru orice.Unii dintre aceștia au reacții negative, iar un bărbat s-a declarat nemulțumit de felul cum arată acum Gina. Reacția iubitei lui Smiley este absolut fabuloasă.

Frumusețea Ginei Pistol, criticată de fani. Ce spune vedeta

Gina Pistol, în vârstă de 38 de ani va deveni mămică pentru prima oară. Această formează un cuplu minunat alături de Smiley. Cei doi au recunoscut în urmă cu câteva luni că vor deveni părinți, iar fani au fost extaz. Ei bine, ca de fiecare dată, sunt și persoane care critică orice moment din viața unei persoane. Acest lucru s-a întâmplat și în cazul Ginei. În ultimele zile, tot mai mulți fani au avut reacții negative la adresa prezentatoarei emisiunii Chefi la cuțite, după ce aceasta a postat tot mai multe story-uri de la filmările reality show-ului. Ba chiar un bărbat s-a declarat nemulțumit de felul în care arată acum vedeta. „Gina dragă, cred că picioarele tale au devenit foarte nașpa în ultima perioadă. Trec anii și se duce și frumusețea.”, a fost mesajul trimis de fanul Ginei.

Se pare că bărbatul se declară nesatisfăcut de picioarele blondinei, motiv pentru care a ținut morțiș să-i spună acest lucru. Dar răspunsul Ginei nu a întârziat să apară. Blonda lui Smiley nu s-a putut abține și a spus lucrurilor pe nume. „Din fericire, gândim diferit. Da, îmbătrânim. Timpul trece la fel pentru toată lumea. Și am o surpriză pentru tine: și tu vei îmbătrâni, și omul drag de lângă tine va îmbătrâni. Iar frumusețea despre care vorbești tu, nu este aceeași frumusețe la care mă refer eu. Vedem lucrurile diferit, foarte diferit. Să vezi surpriza naibii pentru Cristinel când își va da seama că va îmbătrâni și el. Va îmbătrâni și atât, din păcate.”, a fost răspunsul Ginei.

Mesaj Gina Pistol

Cum a început povestea de dragoste dintre Gina și Smiley

Deși sunt diferiți din toate punctele de vedere, Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. După relația cu Laura Cosoi, Smiley nu s-a mai afișat cu nicio fată. Ei bine, soarele a răsărit și pe strada lor, iar relația lor a fost extrem de secretoasă, cei doi preferând să-și țină dragostea departe de ochii curioșilor. O persoană din anturajul lor a declarat că cei doi se cunosc de mulți ani, dar în urmă cu trei ani, aceștia s-au îndrăgostit unul de celălalt. ”Pe 31 martie 2017 , Gina și prietenii ei au venit la concertul Damian Drăghici&Brothers, la Sala Palatului. Atunci a urcat pe scenă și Smiley, pentru că avea împreună cu Damian piesa <Domnișoară, domnișoară>. După concert s-a întâmplat magia între Ginuța și Smiley și chiar se iubesc mult. Nu locuiesc împreună, dar e acceași treabă, pentru că ea mai mult stă la el. Gina e o tipă foarte mișto, nu prea ai cum să nu o iubești. Oricum, toți prietenii lor știu despre relația asta, însă ei nu vor să vorbească public”, a declarat, o persoană din anturajul celor doi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: