Redactia.ro
Home » Monden » Frumuseţea pe care Corina Caragea o ascunde în familia ei. Alexandra, sora vedetei Pro TV, e o apariţie superbă (FOTO)

Frumuseţea pe care Corina Caragea o ascunde în familia ei. Alexandra, sora vedetei Pro TV, e o apariţie superbă (FOTO)

GALERIE FOTO (3) Corina Caragea s-a căsătorit!

Corina Caragea prezintă ştirile din sport la Pro TV de peste 15 ani. Bruneta a încântat aproape seară de seară cu frumuseţea şi dicţia ei. Genele bune ale vedetei sunt confirmate şi de Alexandra, sora pretentatoarei TV.

Corina Caragea spune că nu putea avea o soră mai bună, iar aici n-o putem contrazice. Alexandra, care e cu opt ani mai mică decât prezentatoarea Știrilor din sport de la PRO TV, lucrează într-un cabinet de avocatură și preferă să stea departe de showbiz.

Are mulţi „urmăritori” pe Instagram

Deși cele două surori seamănă izbitor, atitudinea le diferențiază. Alexandra Caragea nu a cochetat cu televiziunea, însă are o comunitate uriașă de urmăritori pe Instagram. Tânăra a ales un domeniu diferit față de cel în care lucrează sora ei mai mare: muncește într-un departament juridic.

„Ea și toți oamenii dragi din jurul meu nu sunt atât de expuși mediatic. Și pentru că nu-mi doresc eu, și pentru că nu-și doresc ei, și atunci momentele astea le păstrăm mai mult pentru noi”, spune Corina Caragea, care insistă că ea și sora ei sunt foarte diferite.

„Poate e bine, pentru că ne completăm”, mai spune Corina, care recunoaște că sora mai mică excelează la anumite capitole. Dar ce face ea mai bine decât Corina?

Ce face mai bine decât mine? De exemplu, arată foarte bine. O invidiez pentru că are pătrățele pe abdomen. Eu nu am reușit niciodată, oricât m-am străduit, și nici n-o să reușesc.

Îi place sportul mai mult decât îmi place mie, deși are mai puțin timp liber ca să-l practice. Eu sunt mai leneșă, dar merg să fac sport la sală pentru că sunt conștientă că e important, dar o iau ca pe un job, trebuie să fac asta”, dezvăluie prezentatoarea Știrilor sportive.

Locuiesc aproape una de alta

Corina și Alexandra iubesc la fel de mult vacanțele, după cum se poate vedea pe rețelele de socializare.

Lucrez într-un departament juridic, deci, nici o legătură cu domeniul ei. Locuim foarte aproape una de alta, la o aruncătură de ochi, nici măcar de băț. Deci sunt și acum cu ochii pe ea! Glumesc”, spunea Alexandra Caragea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: