Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Corina Caragea a făcut senzație pe internet. Vedeta s-a postat în toată splendoarea. Ce bine arată în costum de baie!

VIDEO Corina Caragea a făcut senzație pe internet. Vedeta s-a postat în toată splendoarea. Ce bine arată în costum de baie!

Corina Caragea s-a căsătorit!

Corina Caragea este de o frumusețe răpitoare. Prezentatoarea de la PRO TV face valuri pe rețelele sociale cu fotografii și filmulețe din ultima sa vacanță. Aceasta s-a pozat în costum de baie și a făcut furori cu aspectul său demn de invidiat.

Corina Caragea arată spectaculos în costum de baie

Corina Caragea pleacă în vacanță ori de câte ori are timp liber. Aceasta a vizitat multe țări senzaționale, unde cu toții ne-am dori să ajungem. Aceasta are o legătură frumoasă cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale și împărtășește mereu detalii și impresii despre destinațiile alese.

Iată cât de bine poate să arate în costum de baie!

Sursa video: InstaStory Corina Caragea

Corina Caragea, bârfe pe internet

După ultima vacanță plănuită, Corina Caragea s-a justificat în privința unor supoziții ale internauților.  Vedeta de la PRO TV a mărturisit că mulți au impresia că ea nu muncește și este, de fapt, căsătorită cu un bărbat mai în vârstă și cu mulți bani.
Iată cum a explicat aceasta toată situația neplăcută:

„Așa cum cred mulți, căci mai văd comentarii în social media, eu nu muncesc, sunt măritată cu un domn în vârstă generos și stau toată ziua în vacanțe de lux. Glumesc. Îmi place foarte mult să călătoresc, este pasiunea care îmi mănâncă cei mai mulți bani. Eu nu dau banii pe rochii, bijuterii, mașini, terenuri și așa mai departe, ci vânez oferte, zbor și cu companii low cost deseori și dacă am un weekend liber sau două-trei zile, îmi place să plec undeva”, a declarat Corina Caragea pentru „EGO.ro”.

Corina Caragea: „Sunt o sălbatică și o antisocială”

De asemenea, prezentatoarea a povestit că alege să meargă doar la evenimentele care o atrag, din lumea mondenă:

„Nu prea îmi place să fac spectacol și îmi aleg cu grijă evenimentele la care merg, pentru că îmi prețuiesc foarte mult timpul liber. Merg acolo unde consider că merită și mă simt bine. Așa sunt și în viața mea de zi cu zi, dincolo de evenimentele mondene. Nici când aveam 18 ani nu rupeam cluburile, nu dansam pe mese, nici acum nu merg în cluburi. Nu am fost la mare de 1 mai niciodată. Sunt o sălbatică și o antisocială. Glumesc. Așa cum spuneam, țin foarte mult la timpul meu și îmi aleg cu grijă oamenii cu care mă înconjor, locurile în care merg și felul în care îmi petrec viața pentru că acum, după 2 ani de pandemie, și în vremuri cu război atât e aproape de noi, cred că cea mai importantă lecție este că trebuie să trăim prezentul și să avem mare grijă cum ne trăim viața. Nu știi ce se întâmplă mâine”, a mai povestit aceasta aceleași surse. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: