Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru tâlhărie

Fulgy a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru tâlhărie

Fulgy trebuie să revină de urgență în România. Ce se întâmplă cu fiul Clejanilor

Fulgy a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru tâlhărie. Iată decizia instanței de judecată!

Fulgy a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare pentru tâlhărie

Fulgy, fiul Clejanilor, a ajuns în situația de față, după ce, în luna iunie a anului trecut, a tâlhărit un jurnalist care îl filma, mai apoi acesta i-a luat telefonul și l-a agresat fizic. Ulterior, Fulgi nu s-a putut abține li l-a amenințat pe jurnalist cu moartea.

Decizia Curții de Apel București de miercuri este definitivă și irevocabilă, iar Fulgy, pe numele real Manole Dan Constantin Fulgeraș, trebuie să plătească și cheltuielile de judecată în valoare de 400 de lei.

Decizia instanței de judecată

„Decizia penală nr.1395/A din 9 Noiembrie 2022 – În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAŞ împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 Bucure?ti- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021. În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă. Pronunţată conform art. 405, alin. 1 C.pr.pen., astăzi 09 noiembrie 2022.
Document: Hotarâre 1395/2022 09.11.2022”, se arată în minuta instanței de la Curtea de Apel București.

Băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost condamnat încă din luna aprilie la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhăria pe care a săvârșit-o. Cu toate acestea, Fulgy a atacat-o cu apel, dar în zadar.

„Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie – fapta din 10.07.2021. (….)

Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…)

Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 10.000 (zece mii) de lei către partea civilă Kirmizigul Kevin – Serif cu titlu de daune morale”, a fost sentința primită de Fulgy și care a fost menținută de judecătorii de la Curtea de Apel.

Sursa foto: captura YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: