Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy de la Clejani, mesaje compromițătoare către Raluca Dumitru

Fulgy de la Clejani, mesaje compromițătoare către Raluca Dumitru

Fulgy de la Clejani este în centrul atenției în ultima perioadă cu toate că de câteva zile a dispărut din mediul online, zvonindu-se că ar fi internat la Spitalul de Psihiatrie din București. În ultima lună, Fulgy de la Clejani a avut parte de un număr semnificativ de incidente ba cu Poliția, ba cu personaje celebre sin showbizul autohton, printre care se enumeră Alex Velea, Antonia, Nelson Mondialul.

Care este legătura dintre Fulgy de la Clejani și Raluca Dumitru de la Survivor

Fulgy de la Clejani este un mare fan al Ralucăi Dumitru de la Survivor. Cum s-a dat de gol băiatul Clejanilor? Simplu! Printr-un comentariu la fotografia Ralucăi. „Ce frumoasă!„, a exclamat Fulgy în comentarii la o fotografie de-a vedetei în anul 2013.

Fulgy de la Clejani a declarat în repetate rânduri că diferența de vârstă pentru el nu contează, lucru care reiese chiar din declarația acestuia despre pierderea virginității. Fulgerică a povestit cp avea 12 ani când și-a pierdut virginitatea, iar domnișoara care i-a oferit prima noapte de amor avea 28 de ani.

Ce declara Fulgy de la Clejani despre viața sa amoroasă

Mai de mult, Fulgy de la Clejani a mărturisit într-un interviu că nu poate avea o relație stabilă fiindcă lui îi place să-și trăiască viața în jurul ami multor femei. Vedeta susține că este foarte căutat de domnișoare doritoare să îl aibă în preajmă și de cele mai multe ori și în așternuturi.

Eu nu pot să am o prietenă… Nu pot… Pur și simplu nu pot… Nu pot să am doar una! Sunt foarte tânăr încă și vreau doar aventuri. Eu ies cu una la o cafenea și mă sună alta! Dimineață, mă văd cu cineva și până seară, mai trec 5-6 prin mine. Și nu copile! Nu prea îmi plac copilele, pentru că eu sunt o persoană matură! Chiar dacă nu par! La mine, totul se bazează pe s… Ador femeile frumoase. Și chestia e că și ele mă adoră! Și, sincer, dacă nu știi cum să te porți nu ai șanse. Poți să fii oricât de frumos, bogat etc… Trebuie o vrăjeală bună și eu o am.„, a mărturisit Fulgy într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: