Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy de la Clejani s-a externat! Care a fost prima postare publicată. „Am început”

Fulgy de la Clejani s-a externat! Care a fost prima postare publicată. „Am început”

După o absență de aproape două săptămâni din mediul online, Fulgy de la Clejani revine în forță. Vedeta a fost externată de la spitalul Obregia și imediat ce a ajuns acasă a publicat prima postare pe instagram. Ce a putut să spună Fulgy.

Fulgy de la Clejani s-a întors acasă

Fulgy de la Clejani a fost mult timp în atenția presei după ce a fost prin conducând sub influența substanțelor interzise. După ce presa a început să scrie masiv despre acest lucru, acesta a început și un scandal de amploare cu Alex Velea și Antonia, dar și cu Nelson Mondialul. „Show-ul” nu s-a oprit aici fiindcă Fulgy a continuat să facă intrigi pe rețelele sociale și să șocheze cu aparițiile sale.

În urmă cu două săptămâni acesta a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Obregia, cu toate că s-a zvonit că ar fi în arest preventiv. Ieri, fiul Clejanilor a fost externat și nu a stat mult pe gânduri până să publice primul videoclip. Acesta apare într-o mașină și face o glumă spre amuzamentul fanilor.

Fraților, am început și în mașină să am alarmă!„, a zis Fulgy de la Clejani.

Viorica de la Clejani i-a anunțat venirea lui Fulgerică acasă

Zilele trecute Viorica de la Clejani a publicat un videoclip pe rețelele sociale unde pregătea de zor casa lui Fulgy pentru ca acesta să aibă tot comfortul când se va intoarce acasă. Viorica de la Clejani a precizat că îi duce dorul fiului ei, dar duce dorul și postărilor acestuia de pe rețelele sociale.

Ei, și acum să începem! Bucătăria… Apartamentul lui Fulgy, pentru că urmează să reapară pe micile ecrane. Mami s-a ocupat să facă curățenie, da, da, da… Uite așa, am făcut curat în baie… Ia să vedem… Să aprindem becul frumos în dormitor. Foarte frumos! Super. Deci, în curând, pe micile ecrane apare. Unde e?! Că mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa…„, a spus Viorica de la Clejani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: