Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy, fiul Clejanilor, vrea să se însoare. Ce le-a cerut fanilor

Fulgy, fiul Clejanilor, vrea să se însoare. Ce le-a cerut fanilor

Fulgy, fiul Clejanilor, vrea să se căsătorească. Acesta a mărturisit că are, deja, o iubită și este pregătit să o ceară de soție, dacă fanii îi vor respecta o cerință.

Fulgy, fiul Clejanilor, vrea să se însoare. Ce le-a cerut fanilor

Fulgy a dezvăluit că și-a făcut, recent, o iubită și este pregătit să o ducă, deja, în fața altarului. Însă, pentru a face acest lucru, el le-a cerut fanilor să-i ofere 5 milioane de vizualizări la un filmuleț de pe Tik-Tok.

„Ca de obicei orice fac eu dă lumea peste cap pentru că sunt o persoană autentică, spun lucrurilor pe nume, pe față și sunt foarte original ca mama mea și nu interpretez vreun rol sau joc vreo farsă sau am o strategie. Pur și simplu, am început să îmi arăt viața mea și am zis că dacă strâng la videoclipul ală de pe TikTok 5 milioane de inimioare, mă însor cu ea. Jur!Sincer, e un challenge în primul rând și în al doilea rând ce să vă spun despre ea, este o fată super de treabă, super drăguță, la locul ei. Dacă ar fi să o arăt și să spun mai multe, cu siguranță o veți vedea în vlog-urile ce urmează, la mine, pe Youtube.Azi ne-am cunoscut, la prima vedere ne-am înțeles foarte bine și am decis amândoi să începem un drum în viață, să fim împreună, să avem o relație de prietenie și sper să fie totul ok și frumos.”, a spus Fulgy pentru Antena Stars, scrie Cancan.

Fulgy, despre absența lui din lumina reflectoarelor

Fulgy a lipsit o vreme din lumina reflectoarelor și abia în acest an și-a reluat activitatea la TV. El a explicat, în urmă cu câteva luni, că a preferat să se ocupe mai mult de propria persoană.

„De un an de zile fac sală, somn de calitate, trezit la o oră normală, mâncare și cam atât. Nu am mai vrut la televizor, nu am mai vrut anturaje, nu am mai vrut ieșiri. Nu am mai avut o viață socială, am vrut să mă ocup de mine”, a spus fiul Clejanilor, la Antena Stars.

Fulgy face mult sport, în ultimul timp, și îi îndrumă și pe restul oamenilor să aibă grijă de sănătatea lor prin mersul la sală. În timpul pauzei din aparițiile Tv, Fulgy a constatat că ceea ce oferi, aceea primești.

”Îi îndrum pe toti oamenii să facă sport, ajută la psihic și sănătate. În tot acest timp în care nu am mai avut contact decât cu câțiva, mi-am dat seama că cine te iubește, te iubește oricum și toată viața și pe cine respecți te respectă, karma.Ce oferi aia primești. Ești un om rău, de rău ai parte. Ești un bun, de bine ai parte”, a mai spus Fulgy la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: