Redactia.ro
Home » Monden » Fulgy nu mai e cu Bia Khalifa? S-a sărutat în fața tuturor cu altcineva: „Mr. Moft face ce vrea”

Fulgy nu mai e cu Bia Khalifa? S-a sărutat în fața tuturor cu altcineva: „Mr. Moft face ce vrea”

GALERIE FOTO (2) Fulgy nu mai e cu Bia Khalifa? S-a sărutat în fața tuturor cu altcineva: „Mr. Moft face ce vrea”

Fulgy ar fi încheiat relația cu Bia Khalifa! S-a sărutat în fața tuturor cu altcineva. Iată detalii!

Fulgy nu mai e cu Bia Khalifa? S-a sărutat în fața tuturor cu altcineva: „Mr. Moft face ce vrea”

La final de ianuarie 2023, Bia Khalifa și Fulgy formau un cuplu! Cei doi chiar se gândeau la următorul pas în relația lor abia începută. Bia Khalifa și fiul Clejanilor, cel autointitulat Mr. Moft, se mutaseră deja împreună, iar în planurile lor de viitor nu era exclusă apariția unui copil, din spusele ei, cel puțin.

„Știu unde se ajunge. Trece timpul, ne înțelegem bine și se ajunge unde se ajunge. Se face un pas și încă un pas, tot așa. Am discutat deja despre următorii pași. Eu nu vreau să fac copil la 45 de ani, să fiu bunică cu copil în brațe. Dacă e să facem copil, îl facem când suntem tineri. El vrea copil”, a declarat Bia Khalifa la Antena Stars.

Iată că Fulgy a înlocuit-o deja pe Bia Khalifa. El a fost surprins în timp ce se săruta cu o altă femeie, în mijlocul străzii. Fulgy a cuprins-o strâns de mijloc cu ambele mâini și a sărutat-o pe buze. Nu se știe, însă, dacă e iubita lui și dacă da, nu se știe pentru cât timp, cel puțin.

„Oricum, cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea. Băieți, fete, femei, bărbați, cu voi vorbesc, de n-oi avea gagici cât aveți voi membri, sunteți nebuni la cap?! Dar nu pe bani, pe dulceață”, a mărturisit fiul Clejanilor, pe pagina lui de Instagram.

„Fata asta pe care am postat-o acum este una de i-am rupt eu gura, ați înțeles? Sunt fanul ei, ea face videochat”, a mărturisit fiul Clejanilor.

Iată că Bia Khalifa s-a înșelat, ținând cont de declarație ei făcută la Antena Stars.

„Eu am încredere în Fulgy și el ar trebui să aibă în mine, pentru că este ceva la mijloc”, a spus ea.

Fulgy, copilul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, nu e străin de problemele cu legea. El a fost reținut pentru 24 de ore în vara anului 2021, după ce l-a agresat fizic pe un jurnalist care îl filma, l-a amenințat cu moartea și i-a luat telefonul mobil. La acea vreme, împotriva lui a început un proces penal, care s-a finalizat la începutul lunii noiembrie 2022. Fulgy de la Clejani a fost găsit vinovat pentru tâlhărie și a primit o pedeapsă cu suspendare, de doi de pușcărie, care este definitivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: