Redactia.ro
Home » Știri » Furtuni și frig în perioada următoare în România! O să fie mai frig decât în mod normal

Furtuni și frig în perioada următoare în România! O să fie mai frig decât în mod normal

Furtuni și frig în România în perioada următoare. Iată prognoza meteo și la ce să ne așteptăm de aici înainte.

Furtuni și frig în perioada următoare în România! O să fie mai frig decât în mod normal

Prima zi din această săptămână începe cu ploi și furtuni în mai multe zone din România, dar de marți lucrurile se vor schimba. Totuși, temperaturile se vor menține destul de coborâte, mai ales în estul țării.

Vremea o să fie în continuare răcoroasă în majoritatea regiunilor țării săptămâna aceasta, în special în regiunile estice, deci mai puțin în vest și sud-vestul României. Spre sfârșitul săptămânii, este posibil și un nou episod de ploi și furtuni, a transmis Antena 3 CNN. Maximele din timpul zilei se vor încadra, în general, între 10 și 18 grade, cele mai scăzute valori fiind așteptate în nordul Moldovei. În a doua parte a săptămânii, minimele nocturne vor scădea până la 2 – 4 grade în nordul, centrul și estul țării, iar izolat, în zonele depresionare, este posibilă apariția brumei și înghețului la sol, potrivit sursei.

Și în București va fi mai răcoare decât de obicei pentru această perioadă. Ziua, temperaturile vor atinge în jur de 15 – 18 grade, în timp ce noaptea și dimineața vor scădea până la 5 – 10 grade. În schimb, în vestul și sud-vestul țării, răcirea nu va fi resimțită atât de puternic. Mai ales în Banat, termometrul va urca până la 20 – 22 de grade în unele zile, conform sursei menționate mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: