Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău, IMOBILIZAT de poliţie, pe A2! Copiii plângeau în maşină: „Nu-l luați pe tati la pușcărie”

Gabi Bădălău, IMOBILIZAT de poliţie, pe A2! Copiii plângeau în maşină: „Nu-l luați pe tati la pușcărie”

Mama Claudiei Pătrășcanu intervine în scandalul fiicei sale! Gabi Bădălău a încercat să se împace cu vedeta

Gabi Bădălău susţine că a avut mult de suferit din cauza divorţului în care se află cu Claudiu Pătrăşcanu. Omul de afaceri a menţionat că fosta lui soţie a mers atât de departe, încât i-ar fi făcut rău cu copiii de faţă.

S-ar fi întâmplat pe Autostrada Soarelui, când în urma unui apel la 112 realizat de cântăreaţă, el a fost oprit de poliţie, imobilizat şi obligat să treacă prin diferite teste antidrog.

Acuzat că a luat copiii drogat

Gabi Bădălău a povestit că, pe când se afla în zona stației de taxare de pe A2, a fost abordat de mai mulți polițiști, care s-au grăbit să îl prindă. Aceștia fusesere înștiințați de către Claudia Pătrășcanu că afaceristul a luat copiii cu forța, în ciuda faptului că a consumat diferite substanțe înainte de a se urca la volanul mașinii sale.

Bărbatul a mărturisit că ambele teste la care a fost supus, cel pentru alcool și cel pentru droguri, au afișat valori negative, semn că este curat ca lacrima și nu a consumat nicio substanță considerată interzisă, prin lege. Copiii celor doi au asistat, din păcate, la toate evenimentele și, spune Gabi Bădălău, s-au speriat foarte tare.

Să vă spun ce s-a întâmplat astăzi, un nou episod marca Claudia scandal. M-am dus vineri la ea la poartă să iau copiii în weekend la mine, conform înțelegerii verbale și scrise pe care am avut-o cu ea și conform hotărârii judecătorești.

Ajung la ea la poartă, ies copiii, îmi sar în brațe de bucurie, iese și ea filmându-mă pe ascuns și spunându-mi că sunt foarte foarte obosit, întrebându-mă ce se întâmplă cu mine, de ce am venit drogat să iau copiii. Cu toate astea, nu o bag în seamă. O evit chiar dacă mă provoacă și plec împreună cu cei mici.

Pe drum, la taxa de pod, 2 motociclete de poliție plus o altă mașină de poliție m-au oprit, aceștia spunându-mi că e o sesizare la 112 venită din partea Claudiei, cum că am luat copiii cu forța, că ea e mama îngrijorată. Cum că tatăl conducea cu minorii sub influența drogurilor. M-am supus ambelor teste, atât de alcool cât și de droguri, toate fiind negative.

Ce vreau să menționez este că această „mamă minunată” prin tot ce face cu atâta ură, răutate și dușmănie afectează cei doi copii pe care îi avem împreună. Ce e foarte important și o să se vadă pe înregistrarea pentru care am făcut solicitare poliției române este cum cei doi copii sunt efectiv speriați, plângeau, spuneau tot felul de lucruri sensibile.

Să nu-l luați pe tati la pușcărie, tati e bun, tati nu ne-a luat cu forța. Domnii de acolo le-au povestit copiilor cum că mama lor a făcut acest apel la 112. Pentru ce a făcut acest lucru, asta să spuneți dvs. În cele din urmă, am reușit să-i liniștesc pe cei mici și să-i împrietenesc cu domnii agenți.

Nu o să renunț deloc, mă întăresc toate aceste răutăți și dușmănii făcute de acest personaj care cândva mi-a fost soție. Am tăcut, am tot tăcut, dar pentru viitorul și sănătatea copiilor mei nu o să mai tac și o să fac tot ce ține de mine ca ei să trăiască în liniște, pace și armonie”, a dezvăluit afaceristul, pe Instagram.

Divorţ cu scandal, de 3 ani

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu reușesc să ajungă la o înțelegere pentru a termina odată procesul de divorț început în urmă cu mai bine de 3 ani.

În urma unei hotărârii judecătorești, dar și a discuțiilor pe care viitori foști soți le tot poartă de ani de zile, afaceristul are drept de vizitare și poate lua copiii la reședința sa, în weekend-urile hotărâte în prealabil cu mama lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: