Redactia.ro
Home » Monden » Scandal de proporții între Claudia Pătrășcanu și familia Bădălău: „Aveți mai jos,doar două motive pentru care sunt îngrijorată pentru copiii mei. Trăiesc în teroare emoțională”VIDEO

Scandal de proporții între Claudia Pătrășcanu și familia Bădălău: „Aveți mai jos,doar două motive pentru care sunt îngrijorată pentru copiii mei. Trăiesc în teroare emoțională”VIDEO

Încă de când s-au despărțit, atât Claudia Pătrășcanu, cât și Gabi Bădălău și-au adus o serie de acuzații ce i-au adus în lumina presei de scandal. Acum, fosta parteneră de viață a scos la iveală înregistrări de neimaginat din interiorul conflictului! Iată toate detaliile!

Scandal de proporții între Claudia Pătrășcanu și familia Bădălău

Claudia Pătrășcanu oferă internauților imagini rare din interiorul scandalului cu familia Bădălău

„Astăzi, familia Badalau a decis ca trebuie sa-mi aud copiii doar in prezenta lor, le a fost tras telefonul din mâna, au punctat ca nu ii interesează de nimeni și nimic, și atunci cât ei vor și doar in prezenta lor, imi voi auzi copiii. Copiilor mei li s-au restricționat orice legatura atât cu mine cât și cu bunica maternă la ordinul strict și cu pumnul in masa al acestei familii.

Tot astăzi, doi copii minori au asistat la zeci de agresiuni verbale, emoționale și un act al alienării parentale, unde atât tatăl cât și bunica paternă m-au jignit intr-un mod stradal atât pe mine cât și pe mama mea și-mi aduc zeci de insulte de fata cu copiii noștri. Doi copii cărora nu li se oferă intimitate de a vorbi cu mama lor, cărora le este dor de mine și mie de ei, cărora le este teama cand tatal tipă și nu fac exact cum el dictează, doi copii care nu au nicio vina pentru răzbunările, fricile și acțiunile acestei familii.

O bunica care ma face ”z*****ă” și ma da “dr…”de fata cu nepoții,o bunica care îmi traumatizează copiii emoțional și le vorbește urat despre mine,un tata care nu mai are limite și nu mai tine cont de nimic. Dacă ei cred ca am ajuns la capătul puterilor,se înșală amarnic. Am doi copii sensibili și buni,ii cresc cu credința și iubire încât nicio vorba urâta despre mine și nicio ieșire de acest gen din partea lor,nu ne poate desparti sufleteste și ii voi aștepta acasa cu toată dragostea mea.”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Ce alte acuzații face Claudia Pătrășcanu la adresa familiei Bădălău

Claudia Pătrășcanu a postat pe conturile personale de socializare câteva înregistrări în timp ce Gabi Bădălău o înjură pe mama vedetei. Aceasta susține că micuții ei sunt învățați de familia Bădălău să îi vorbească urât și să îi arate semne obscene. Cântăreața își dorește să ia o hotărâre în instanță cu privire la comportamentul celor din familia fostului partener de viață.

„Doi copii care trăiesc in teroare emoționala. Nu stiu ce se întâmpla cu legile in țara noastră,caci in alta țara,nimeni n ar fi permis așa ceva,dar sunt mereu cu speranta ca nu toată lumea e corupta și cumpărată.

Copiii mei vorbesc doar ce li se spune și nu au dreptul la liberă gândire și alegere. Copilul mic este pus sa mi arate degetul obscen,sa mi spună “valea” ,li se transmite sa mi spună ca sunt urâta,sunt cea mai rea mamă,sa nu mai vina la mine și sa rămână la ei.

Este peste orice limita și lipsa de inima sa te joci cu sufletul unor copii atât de buni. Bunica maternă nu poate sa și audă nepoții,nici sa se joace cu ei și nici sa le spună ca ii iubește,deși m a ajutat in creșterea lor de la 0 luni…… dacă se întâmpla astfel de lucruri,tatăl o injura așa cum doar el a fost educat. Îmi injura fratele,familia,copiii îmi sunt făcuți perverși și mincinoși de către aceasta familie care nu se gândesc la sufletul copiilor.

Dacă eu vreau sa vorbesc in intimitate cu copiii ,tocmai ptr a evita discuțiile dintre noi,primesc înjurături de fata cu copiii mei de la întreaga familie. Sunt 3 in care aștept sa se ia o hotărâre și ca instanța sa ia in considerare ce se întâmpla in cazul meu,cu doi copii minori care sunt alienati de întreaga familie și împotriviți.

Aveți mai jos,doar doua motive ptr care sunt îngrijorată pentru copiii mei,ptr educația lor și ce trăiesc emoțional când tatăl își iese din fire,ci nu numai. Dragi mămici,ptr cele care mi ați fost și mi sunteți alături: Nu uitați de existența Domnului,fiți tari și nu uitați ca inima voastră bate in același timp cu inima copiilor vostri!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele sociale.

 

Reacția lui Gabi Bădălău și a Biancăi Drăgușanu

Gabi Bădălău a mărturisit că se focusează pe relația cu Bianca

„O iubesc pe Bianca și ne vedem de povestea noastră”, a spus acesta pentru playtech.ro

Acesta a mai spus că nu va depune plângere împotriva fostei partenere de viață:

„Ea face de toate (n.r. inclusiv plângeri la DNA), eu nu voi face niciun demers legal în acest sens”, a mai adăugat acesta.

Bianca a mărturisit:

„Nu mă interesează această telenovelă. Eu sunt bine, am tot ce-mi trebuie. Pentru mine nu-i important ce zice Rodica sau Sabina. Nu există ceva care să mă afecteze”, a spus actuala iubită pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: