Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Bădălău s-a testat pentru droguri! Ce au arătat rezultatele analizelor

Gabi Bădălău s-a testat pentru droguri! Ce au arătat rezultatele analizelor

GALERIE FOTO (2) Gabi Bădălău s-a testat pentru droguri! Ce au arătat rezultatele analizelor

Gabi Bădălau face orice ca să-i aibă pe cei doi copii alături de el. Fiul milionarului s-a testat pentru droguri, iar rezultatele analizelor arată dacă acesta s-a drogat sau nu. 

Gabi Bădălău s-a testat pentru droguri

Gabi Bădălau a fost acuzat de fosta soție că se droghează, aceasta folosindu-se de aceste acuzații pentru a obține custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Fiul milionarului a vrut să le arate tuturor că spune adevărul și mai ales că face orice ca să-i aibă pe cei doi copii ai săi alături de el.

Gabi Bădalau și Claudia Pătrășcanu se judecă aspru în fața instanțelor, iar pentru a demonstra că fosta lui soție minte, afaceristul a efectuat un test de depistare a substanțelor interzise în organism. Gabi Bădălău s-a testat pentru droguri! În urma analizelor, spynews.ro a arătat în exclusivitate rezultatele examenului clinic.

Gabi Bădălău s-a testat pentru droguri! Ce au arătat rezultatele analizelor

Gabi Bădălău s-a testat pentru droguri!  Testul efectuat de Gabi Bădălau a fost făcut la o clinică privată din Capitală, însă, din păcate, acest act nu este recunoscut în fața instanței.
Astfel, pentru a folosi analizele ca mijloc de probă și pentru a se apăra în fața acuzațiilor dure făcute de fosta lui sofie, afaceristul a mai efectuat un astfel de test și la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București.
”Probe de sânge și urină. Mi-au ieșit rezultatele de la clinica privată. Le am la mine. De aici (nr. INML) nu știu să spun. Mi-au lăsat un număr de telefon și mi-au zis să sun în câteva zile. Nu-mi spuneți ce a zis doamna Pătrășcanu, pentru că nu mă interesează. Altceva. Soția mea a cerut acest test în instanță. Instanța l-a respins, după care a făcut acuzații publice cum că eu m-aș ocupa cu așa ceva. Având în vedere că sunt transparent și nu ascund nimic, am făcut testul ăsta pentru mine, pentru familia mea și pentru copiii mei. Neavând nimic de ascuns am venit și mi-am făcut testul la o clinică privată, cât și la INML, cel mai complex test toxicologic și așteptăm rezultatele. Nu am refuzat niciodată! Dacă iar îmi citați din fosta mea soție… nu am refuzat absolut nimic”, a declarat Gabi Bădălău, imediat ce a ieșit din incinta INML.

Gabi Bădălău vrea să se termine scandalul

Gabi Bădălau nu vrea să mai audă de mama copiilor săi. Divorțul dintre el și Claudia Pătrășcanu este în plină desfășurare, iar acest lucru îl solicită din plin pe afacerist.

Fiul milionarului s-a săturat de scandalul acesta dus la extrem de către fosta lui parteneră, astfel încât nici numele ei nu-l mai prununță. Actualul iubit al Biancăi Drăgușanu se declară un bărbat asumat, care își dorește să fie liber cât mai repede și să scape în cel mai scurt timp de tot stresul emoțional conferit de prezența cântăreței în viața lui.

”Nu vreau să fac circ. Nu vreau să mai apar. Importanți pentru mine sunt copiii și educația lor. De-asta sunt și unde sunt în momentul ăsta, pentru copii. Nu vreau să comentez ce zice soția mea. Am alte priorități. Prioritatea mea sunt copiii mei. Încă sunt căsătorit. Vreau să divorțez. Vreau cât mai repede să se pronunțe divorțul! Sunt covins că, copiii au un viitor mai bun lângă mine și familia mea”, a mai spus afaceristul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: