Redactia.ro
Home » Sport » Gabriel Tamaș nu a venit la reunire! Cum și-a motivat absența

Gabriel Tamaș nu a venit la reunire! Cum și-a motivat absența

Gabriel Tamaș nu a venit la reunire

Gabriel Tamaș nu a venit la reunire. Șefii clubului nu sunt însă îngrijorați. Spun că l-au învoit încă două zile pe fundaș.

Gabriel Tamaș și-a anunțat apropiații că ar vrea să plece de la Astra în vacanța de iarnă. Nemulțumirea sa este legată de promisiunile făcute de patronul Ioan Niculae și nerespectate. Astăzi, Tamaș a lipsit de la reunirea lotului. Dani Coman susține însă că nu este nicio problemă. Chiar el și antrenorul Bogdan Andone l-ar fi învoit încă două zile, pentru că este plecat cu familia la ski.

„Tamaș nu este prezent pentru că eu l-am învoit, să nu se înțeleagă altceva. Eu și Bogdan Andone l-am învoit, este la schi plecat și ne-a rugat să mai stea două zile. Așa s-a întâmplat și cu Radunovic, pe care tot noi l-am lăsat, deci nu vă gândiți la alte lucruri, fiindcă Gabi Tamaș nu va pleca”, a spus Dani Coman.

2019, an greu pentru Tamaș

De la revenirea în Liga I, Gabi Tamaș a uimit pe toată lumea. După problemele pe care le-a avut în Israel, a vrut să demonstreze că încă mai are de spus un cuvânt în fotbal. Chiar dacă are 36 de ani, în acest moment este unul dintre cei mai buni fundași centrali din Liga I. Înainte de a se transfera la Astra Giurgiu, Tamaș a trecut prin momente dificile. În primăvara lui 2019 a fost prins băut la volan, conducând cu 200 de km/oră. După ce a stat în arest, avocaţii au reuşit să-i obţină o pedeapsă blândă. Efectuarea de muncă în folosul comunității, o amendă de o mie de euro, dar și interdicția de a conduce timp de 4 ani pe teritoriul Israelului. În vară, Tamaș a decis să revină în Liga I, chiar dacă patronul lui Hapoel era dispus să-i treacă cu vederea toate escapadele. În acest moment suporterii echipei din Israel se pare că fac presiuni pentru ca fundașul să revină la Hapoel.

Citește și: Ryde, out! Naționala de handbal a României a rămas fără antrenor!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: