Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a fost criticată pentru greutatea sa în mediul online. Urmăritorii o acuză că-și editează excesiv pozele

Gabriela Cristea a fost criticată pentru greutatea sa în mediul online. Urmăritorii o acuză că-și editează excesiv pozele

GALERIE FOTO (3)

Vedetele încearcă mereu ca aparițiile lor în fața publicului să fie fără cusur, dar uneori chiar și cele mai îndrăgite dintre ele se lovesc de critici. Printre acestea se numără acum și Gabriela Cristea, care a fost acuzată că și-ar edita excesiv fotografiile de pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea este o figură foarte iubită de publicul din România, atât pentru cariera sa în televiziune, cât și pentru frumoasa familie pe care și-a întemeiat-o alături de Tavi Clonda. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2015, iar împreună au adus pe lume două fetițe minunate.

În ultimii ani, prezentatoarea a fost criticată pentru greutatea sa, așa că a luat măsuri în acest sens. În ultimul an a trecut printr-o transformare uimitoare, reușind să dea jos nu mai puțin de 25 de kilograme prin dietă și un stil de viață sănătos. Imaginile publicate cu ea din ultimele luni au demonstrat pe deplin acest lucru, însă există și persoane care încă îi pun la îndoială silueta.

Gabriela Cristea a fost criticată pentru greutatea sa în mediul online. Urmăritorii o acuză că-și editează excesiv pozele

Mai exact, Gabriela și Tavi au plecat recent într-o vacanță de câteva zile la munte. Au ales ca destinație Poiana Brașov, unde s-au bucurat de câteva momente singuri, departe de capitală și responsabilitățile lor de aici.

Gabirela Cristea a postat chiar și câteva fotografii, însoțite de o descriere prin care le-a explicat urmăritorilor săi de pe Instagram ocazia deosebită a acestei escapade. Ea și soțul său și-au dorit să aibă parte de momente romantice, menite să-i apropie și să le permită să se bucure de legătura lor specială.

În timp ce mulți i-au felicitat pentru această decizie, au existat și persoane care au observat un detaliu neobișnuit la aspectul Gabrielei. Unii dintre urmăritorii săi au acuzat-o că-și editează pozele, argumentul fiind că la televizor nu arată chiar atât de slabă.

„Eu nu inteleg deloc… Cum, Gabriela, in toate pozele esti asa de slaba si la televizor te arata grasa… acolo esti o alta persoana. Da, stiu… o sa spui ca asa deformeaza imaginea televizorul/ Doamne, in prima poza se vede clar ca i s-a lungit gatul lui saracul Tavi/ Și oglinzile astea… cum strica ele silueta!/ Doamne sfinte, cata editare pe pozele acestea. Oare fara editare nu se poate!? Sau ne speriem de ce ne arata realitatea?/ Saraca cabina de duș, s-a indoit toata 🤯🤯 De ce oare nu ne acceptam așa cum suntem? Nu sunt absurda. Mai folosești o lumina, o umbra, dar nici sa incerci sa iti faci talia mica si in oglinda se vede că este mare”, i-au spus urmăritorii săi din mediul online.

Până în prezent, Gabriela Cristea nu a oferit un răspuns acestor acuzații.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: