Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a rupt tăcerea la TV: „Cel mai mult mă deranjează…”

Gabriela Cristea a rupt tăcerea la TV: „Cel mai mult mă deranjează…”

Gabriela Cristea a rupt tăcerea la TV: "Cel mai mult mă deranjează..."

Gabriela Cristea este una dintre cele mai frumoase, mai îndrăgite și mai carismatice prezentatoare din România. Aceasta și-a câștigat respectul pentru că mereu a spus lucrurilor pe nume, atât în viața publică, cât și în cea privată.

Și totuși vedetei nu i-a fost mereu atât de ușor ca acum. Ea recunoaște deschis că de-a lungul vieții a suferit enorm din cauza dezamăgirilor prin care a fost nevoită să treacă.

Cristea spune că în viață de fapt nimic nu e greu dacă îți dorești ceva cu adevărat, că de dragul acelui lucru important pentru tine trebuie să faci orice efort e nevoie. Așa a făcut și ea: s-a ridicat de fiecare dată, chiar dacă durerea era cumplită aproape de fiecare dată, fie fizică sau sufletească.

Și așa cum era de așteptat, a apărut și pe strada ei soarele. Acum este soția lui Tavi Clonda, sunt fericiți împreună, au o fetiță superbă și acum Gabriela este din nou însărcinată.

Gabriela Cristea, supărată pe hateri

Prezentatoarea și realizatoarea de emisiuni TV spune că nici nu îi mai cere nimic lui Dumnezeu pentru că are impresia că și așa, El i-a dat mai mult decât ea și-ar fi putut imagina vreodată. Mai ales că îi merg toate ca unse și pe plan profesional.

Are o emisiune de succes și reușește cu ajutorul ei să țină în priză mii de oameni. dacă este cazul Gabriela Cristea știe să tempereze spiritele care uneori se mai încing. Doar că uneori nici acest lucru nu este unel foarte ușor așa că vedeta devine foarte tăioasă în declarații.

Astfel Cristea a declarat că nu suportă oamenii care trebuie să comenteze mereu doar pentru că aceștia nu sunt mulțumiți de ceea ce văd sau de ceea ce aud.

Cel mai mult mă deranjează haterii. Oamenii cărora oricât de multe argumente le-ai aduce, ei le știu pe toate. Nu înțeleg de ce trebuie să avem o părere deformată despre unii și despre alții.

Dacă suntem ani buni și atitudinea din jurul nostru este una mai pozitivă și lucrurile se întâmplă mai ușor, pentru că atragem energii pozitive”, a spus Cristea, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Totuși Gabriela îi îndeamnă pe cei care o urmăresc să fie mai buni și mai pozitivi pentru că doar aașa vor reuși să atragă toate lucrurile bune.

Citește și: Cristea a surprins pe toată lumea: „Nu mai facem nicio nuntă”

Cătălin Botezatu sare în apărarea Biancăi: „Dacă era Sf. Filofteia, nu o băga nimeni în seamă”

Oana Zăvoranu revine la TV! Bruneta a confirmat: „Pot să vă spun atât…

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: