Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea a topit kilogramele. Cum arată acum prezentatoarea TV

Gabriela Cristea a topit kilogramele. Cum arată acum prezentatoarea TV

GALERIE FOTO (10)

Gabriela Cristea a decis să-și schimbe stilul de viață anul trecut, iar schimbările au început să fie vizibile. Prezentatoarea TV dorește să-și recapete silueta de dinainte de sarcini, iar pentru asta ține o dietă și face sport cât de des poate. Iată cum a ajuns să arate acum vedeta TV!

Gabriela Cristea a topit kilogramele în plus

Anul trecut, Gabriela Cristea a decis să pună punct programului haotic și să-și ordoneze stilul de viață. A renunțat la alimentele nocive și la obiceiurile negative și a decis să urmeze sfaturile unui specialist. Câteva luni mai târziu, Gabriela Cristea a topit kilogramele în plus și se bucură de o siluetă nouă.

Vedeta TV a postat în spațiul online o nouă fotografie în care apare într-o rochie extrem de sexy. Sclipitoare și strânsă pe corp, rochia neagră îi pune în evidență noua siluetă, vizibil slăbită.Cu toate acestea, comentarile acide n-au întârziat să apară.

Gabriela Cristea a topit kilogramele
Fotografia care a stârnit reacții negative în mediul online

Desființată de internauți din cauza acestei fotografii

Chiar dacă eforturile vedetei de a slăbi sunt mai mult decât vizibile, internauții n-au apreciat această apariție a vedetei. „Nu știu de ce te-ai îndesat in ceva așa mulat când tu nu ai siluetă…trebuie sa pui pe tine ceva care să-ţi acopere burta …trebuie să ne îmbrăcăm în funcție de ani și de corp, nu putem sa ne îndesăm în șosete mulate când ele nu intra pe noi și arătăm ca nişte cârnați”, a scris urmăritoarea vedetei pe contul de instagram al prezentatoarei tv.

Gabriela Cristea a slăbit în jur de 10 kilograme în ultimele luni și nu se oprește aici. Vedeta este convinsă să ajungă la silueta de dinainte de cele două sarcini.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini