Redactia.ro
Home » TV » Gabriela Cristea, de urgență la spital. A fost pusă direct pe perfuzii: „Corpul cedează”

Gabriela Cristea, de urgență la spital. A fost pusă direct pe perfuzii: „Corpul cedează”

GALERIE FOTO (2)

Clipe de coșmar pentru Gabriela Cristea! A ajuns de urgență la spital și a fost nevoie imediat de perfuzii pentru a-și reveni. Prezentatoarea de la ”Mireasa” și-a îngrijorat fanii cu ultimul mesaj postat.

Gabriela Cristea a ajuns la spital. Prezentatoarea de la ”Mireasa – Capriciile Iubirii” a postat pe rețelele de socializare o fotografie chiar de pe patul de spital. Fanii au observat imediat că vedeta nu este deloc bine. Așa cum se putea vedea și în poză, soția lui Tavi Clonda a avut nevoie de perfuzii pentru a-și revenit.

Gabriela Cristea, de urgență la spital. A fost pusă direct pe perfuzii: „Corpul cedează”

Direct de pe patul de spital, Gabriela Cristea nu a dat detalii despre ce i s-a întâmplat, însă a ținut să sublinieze că, în momentul în care te lași pe ultimul loc, „corpul cedează”.

„Cand orice este mai important decat tine, corpul cedeaza.”, este mesajul care însoțește un stoy în care Gabriela Cristea apare pe patul de spital cu perfuzie pusă.

Gabriela Cristea, la spital și în ziua de Paște

Iar problemele parcă se țin scai de vedeta Tv și familia ei. În urmă cu doar câteva zile, prezentatoarea TV a ajuns la spital cu fiica sa Iris. Micuța ar fi suferit o indigestie, însă a trecut și printr-un episod cu febră.

Fără să stea pe gânduri când a venit vorba de sănătatea fetiței sale, vedeta a decis să meargă direct la spital. Așa a ajuns la spital împreună cu Tavi Clonda, pentru ca micuța lor să primească îngrijirile necesare.

Toată întâmplarea a avut loc chiar în preajma sărbătorilor pascale, iar vedeta a povestit tot la tv.

”Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: