Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, din nou criticată de internauți. Ce a făcut de această dată în ultima sa postare

Gabriela Cristea, din nou criticată de internauți. Ce a făcut de această dată în ultima sa postare

Gabriela Cristea iar a intrat în vizorul haterilor. Prezentatoarea TV a fost taxată dur de o internaută care i-a lăsat un comentariu răutăcios. Cu toate că Gabriela are mulți fani care o apreciază, mai sunt câțiva care nu ratează nicio ocazie prin care să îi aducă comentarii dure și acide.

Gabriela Cristea apelează sau nu la Photoshop? Ce i-a vedeta răspuns unui internaut

Gabriela Cristea este una dintre vedetele care publică zilnic fragmente din activitățile zilnice. Vedeta are o comunitate mare de oameni pe rețelele sociale, printre care și hateri. Recent, Gabriela Cristea a publicat o imagine în care apare foarte aranjată și bine îmbrăcată, în stilul caracteristic. Și în trecut a mai primit comentarii de acest gen, dar acum cineva a acuzat-o pe vedetă că își editează prea mult pozele.

Photoshopata la greu„, a scris un internaut. Spre suprinderea sa, Gabriela Cristea i-a văzut comentariul și i-a și răspuns. Vedeta a afirmat că nu este deloc editată poza și că nici măcar filtru de culoare nu are. „hahahah! Daaaa, nici filtru de culoare nu are!„, a fost răspunsul Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea a recunoscut! La ce intervenție estetică a apelat

La majoritatea pozelor din ultima perioadă, internauții i-au lăsat comentarii Gabrielei Cristea. Aceștia o întrebau ce schimbare și-a făcut la nivelul feței fiindcă arată diferit. Unii chiar au întrebat-o dacă intervenția este la nivelul buzelor. Prezentatoarea TV nu le-a răspuns, dar la câteva zile a revenit cu o postare în care recunoaște că s-a lăsat pe mâna medicului estetician.

Gabriela Cristea a publicat o fotografie fără filtru în care le arată buzele sale după întervenție. De asemenea ea le reucnoaște și le povestește fanilor experiența prin care a trecut pentru a-și mări buzele. Ea a optat pentru un aspect cât mai natural care să o avantajeze.

Dragilor, am primit multe intrebari despre interventia cu acid hialuronic de la nivelul buzelor. Da, am facut o astfel de interventie in urma cu 2 saptamani. Am optat pentru 0,5 ml (adica minim) si va las aici o poza facuta la 3-4 zile de la interventie cand inca rezultatele nu erau finale. Acum buzele mele sunt simetrice si naturale dar nu mi-a displacut nici perioada de cand e facuta poza, cand buzele mele aveau mai mult volum. Poza este fara nici un filtru, doar machiaj si lumina.„, a fost mesajul publicat de Gabriela Cristea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: