Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, înlocuită de Paula Chirilă. Actrița va modera emisiunea cât timp soția lui Tavi Clonda se va recupera

Gabriela Cristea, înlocuită de Paula Chirilă. Actrița va modera emisiunea cât timp soția lui Tavi Clonda se va recupera

Gabriela Cristea, înlocuită de Paula Chirilă.

Gabriela Cristea, înlocuită de Paula Chirilă. Prezentatoarea tv a anunțat joi, 14 octombrie că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Gabriela Cristea a intrat deja în izolare, iar la cârma emisiunii Capriciile iubirii a venit Paula Chirilă. Cum se simte soția lui Tavi Clonda?

Gabriela Cristea, înlocuită de Paula Chirilă. Actrița va modera emisiunea cât timp soția lui Tavi Clonda se va recupera

Gabriela Cristea, înlocuită de Paula Chirilă. Bruneta și-a șocat fanii după ce a anunțat că a fost depistată cu noul coronavirus. Gabriela Cristea a intrat în izolare la domiciuliu, iar telespectatorii emisiunii ”Mireasa – Capriciile iubirii”, au avut parte de o surpriză. În locul Gabrielei a venit nimeni alta decât Paula Chirilă. Colega lui Dan Capatos, a prezentat joi emisiunea în locul Gabrielei. Actrița a recunoscut că a avut emoții mari, dar se bucură că le poate fi alături concurenților.

De asemenea, Paula a avut parte si de un mesaj din partea Gabrielei Cristea, pe care o va înlocui o perioadă scurtă de vreme. ”Eu o surpriză și pentru mine și pentru dumneavoastră. O să mă vedeți și la ”Xtra Night Show” și aici. Nu e ușor să iei din mers, fie chiar temporar, frâiele unui proiect deja început, mă încearcă niște emoții. Traversăm vremuri atipice, pe care nu le-am mai trăit și pe care sperăm să nu le mai trăim. Care ne lovesc când nu ne așteptăm și Gabriela traversează și ea o perioadă care sperăm să treacă ușor peste ea și peste familia ei și să o vedem în poziția ei de prezentator. A făcut COVID-19, ne pare rău, este o situație neprevăzută”, a spus Paula Chirilă la Antena Stars.

Cum se simte Gabriela Cristea

Soția lui Tavi Clonda a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Aceasta a intrat în direct prin video-call și a mărturisit că se simte bine, doar că trebuie să stea în izolare și să respecte planul de tratament pentru a se putea recupera. Vedeta a declarat că nu știe de unde a contractat virusul, dar este optimistă că se va vindeva și va reveni în emisiune.

Referitor la ceilalți membri ai familiei, Gabriela a spus că soțul și fiicele sale au primit rezultatul testului negativ. ”Încă de aseară am început să-mi pierd vocea și spre final de emisiune am început să-mi ardă urechile. M-am dus acasă, m-am testat, am ieșit negativă, am luat niște medicamente și de dimineață parcă trecuse tramvaiul peste mine. Aveam starea de gripă accentuată, nu vorbesc foarte bine, am nasul înfundat și am frisoane. N-am febră foarte mare. Astăzi m-am testat într-un centru și sunt pozitivă. Tavi este negativ, dacă eram amândoi bolnavi nu era ce trebuie, fetele sunt și ele negative, aștept să mă sune DSP-ul. Nu știu de unde l-am luat, nu știu cât o să lipsesc, cred că 14 de zile, dar pentru că sunt vaccinată, cred că revin mai repede”, a mărturisit și Gabriela Cristea, la ”Mireasa – Capriciile iubirii”.

În urmă cu ceva timp, vedeta declara că îi teamă ca fiicele sale să nu se infecteze cu noul coronavirus. În emisiunea lui Capatos, Gabriela a povestit că s-a panicat în perioda în care Liviu Vârciu a anunțat că a fost infectat cu noul virus, având în vedere că acesta petrecea ore în șir alături de Tavi Clonda, în emisiunea „Te cunosc de undeva”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: