Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, pe mâinile medicilor. Ce a pățit vedeta

Gabriela Cristea, pe mâinile medicilor. Ce a pățit vedeta

Gabriela Cristea a ajuns pe mâinile medicilor. Vedeta și-a îngrijorat serios fanii din mediul virtual. Fosta prezentatoare TV a explicat de ce a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor. 

 

,,Sunt încă amorțită”

Soția lui Tavi Clonda a explicat de ce a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor. Gagriela Cristea și-a obișnuit fanii să le povestească tot ce se întâmplă în viața ei, aproape în fiecare zi. Cum este o persoană transparentă, fosta prezentatoare TV vorbește atât despre lucurile bune, cât și despre cele mai puțin bune.

Gabriela Cristea a ajuns din nou pe mâna medicului. Însă, nu etse vorba despre ceva grav. Vedeta a fost nevoită să își facă o extracție. Potrivit spuselor ei, vedeta vrea să își pună pe viitor și niște gutiere speciale pentru a-și îngriji dinții.

„Așa arată un om care tocmai a ieșit de la dentist și care și-a scos o măsea de minte. Deci, practic, am cu un pic de minte mai puțin și cu o măsea lipsă. Sunt încă amorțită pe partea asta. Mi-am scos o măsea de minte de sus, pentru că cea de jos era deja scoasă, pentru că în curând vreau să îmi pun niște gutiere speciale pentru îndreptarea dinților”, le-a povestit Gabriela Cristea fanilor.

Vedeta a ales să aibă mai multă grijă de sănătatea ei, având în vedere că până acum dedica tot timpul fetițelor pe care le are cu Tavi Clonda. Gabriela Cristea a explicat că, în urma extracției, are dificultăți cu vorbitul și că mai este puțin amorțită.

„Am ceva probleme cu vorbitul, dar cam așa arăți după ce intri la dentist și îți scoți o măsea. Domnul doctor a avut mega răbdare cu mine, mai ales că am și întârziat. Extracția a durat cu tot cu anestezie 7-8 minute”, a adăugat fosta prezentatoare TV.

 

Cum s-a fotografiat vedeta

Gabriela Cristea a apărut în fața fanilor, pe InstaStory, nemachiată și îmbrăcată în haine lejere.

„M-am pregătit așa sufletește pentru vizită, mi-am pus un trening, nu m-am machiat, că am zis că după mă duc acasă și o să zac. Am înțeles că o să mă doară puțin locul respectiv, dar dacă o să niște calmante obișnuite o să pot să funcționez foarte bine”, a adăugat vedeta după vizita la dentist.

Gabriela Cristea a mai vizitat cabinetul dentistului și zilele trecute. Vedeta vrea să își ia în serios îngrijirea orală și să își repare dantura.

 

Vedeta vrea să se ,,reconfigureze”

Soția lui Tavi Clonda a mărturisit că urmează să mai aibă o intervenție, pe partea cealaltă a gurii. Vedeta are dantura destul de afectată, astfel încât este nevoită să își mai scoată două măsele.

„Voi mai avea o intervenție și pe partea cealaltă, unde am ambele măsele de minte și pe care trebuie să le scot pentru că mi-au afectat dantura și pentru că trebuie să fac loc, eu având un maxilar un pic mai mic, pentru a se așeza dinții de care chiar am nevoie”, a declarat Gabriela Cristea.

Fosta prezentatoare TV a părut deranjată de comentariile fanilor cu privire la dantura sa și a ales să rezolve acest aspect. Medicul dentist i-a dat o vete proastă vedetei și a anunțat-o că are parodontoză.

Vedeta vrea să facă schimbări majore din toate punctele de vedere.

„Sunt în revizie tehnică. Încep să mă tunez, să mă reconfigurez. Am fost la dentist să îmi refacă toată dantura, că mi-au scris oamenii pe Instagram că am dinții strâmbi. Și eu le-am zis că sunt naturali, așa m-a înzestrat natura. Mă duc pentru că după 4 ani am ajuns în sfârșit la dentist și m-am trezit că am parodontoză. Fără să am niciun simptom, dar mă rezolv”, a declarat Gabriela Cristea în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult, soția lui Tavi Clonda intenționează să dea jos 10 kilograme și să aibă o siluetă de invidiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: