Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, replică dură pentru femeile cu statut de amantă: „Atât de gâini, încât să creadă balivernele bărbaților”

Gabriela Cristea, replică dură pentru femeile cu statut de amantă: „Atât de gâini, încât să creadă balivernele bărbaților”

GALERIE FOTO (5) Gabriela Cristea, replică dură pentru femeile cu statut de amantă

Gabriela Cristea, replică dură pentru femeile cu statut de amantă. Prezentatoarea TV și-a spus părerea despre femeile care preferă să fie amante. Gabriela Cristea le-a criticat și a mărturisit că nu este de acord cu cele care acceptă acest rol. Mesajul dur al vedetei de la Antena Stars.

Gabriela Cristea, replică dură pentru femeile cu statut de amantă: „Atât de gâini, încât să creadă balivernele bărbaților”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România. În urmă cu câțiva ani, Gabriela a prezentat ani la rând emisiunea matrimonială „Te iubesc de nu te vezi”, difuzată pe Antena Stars. Vedeta le asculta poveștile concurentilor, dar o concurentă a reușit să o provoace pe vedeta tv să își spună părerea despre femeile care acceptă rolul de amantă. Soția lui Tavi Clonda a ascultat povestea de viață bizară a unei concurente ce venise să-și găsească jumătatea. Tânăra le-a spus tuturr câte ceva despre fosta relație. La acea vreme Iulia avea 19 ani, iar în clasa a-12-a a avut o aventură de un an cu profesorul de matematică. Deși acesta era căsătorit, Iulia a continuat să se întâlnească cu el și și-a asumat totul. Atunci când a văzut că nu mai prezintă interes pentru el, tânăra a decis să-i spună totul soției sale. Auzind toate aceste lucruri, Gabriela Cristea a transmis un mesaj dur la adresa femeilor care preferă să fie amante.

„În momentul în care vine un domn și zice: Vai, dar nu mă mai înțeleg cu soția, vreau să divorțez…Știți ce aș zice eu? Aș zice: măi băiatule, ia mergi tu și divorțează și după, dacă mai sunt liberă, vedem. Genul ăsta de oameni sunt niște trișori, nu există așa ceva. Când vă asumați statutul de amantă, nu vă mai plângeți, așteptați-vă să pățiți cele mai nașpa chestii. Atat de gaini, incat sa creada balivernele barbatilor!?! Ar trebui sa le spuna asa: dragul meu, sunt foarte indragostita de tine si te iubesc, vreau sa avem un viitor impreuna…Dar, du-te tu si rezolva-ti problemele matrimoniale si daca ma mai gasesti bine, daca nu, iar bine. Nu stie barbatul ce stie tot satul.” a spus  moderatoarea, în cadrul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”

Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat partenerul

Gabriela Cristea prezintă emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii” și formează un cuplu cu Tavi Clonda. Cei doi au impreună două fetițe, Iris și Victoria. În urmă cu ceva timp, prezentatoarea tv a făcut o dezvăluire neșteptată. Gabriela Cristea a vorbit despre infidelitatea în cuplu, declarând că și-a înșelat partenerul. „Să vă spun din experiența mea, apropo de înșelat, care este foarte scurtă. Am înșelat o singură dată, doar o lună de zile și a fost cea mai grea lună din viața mea.Eu nu am înțeles de ce trebuie să faci… este un efort atât de mare încât eu am zis: «Stop! Până aici»”, a declarat chiar Gabriela Cristea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: