Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea are piscină cu apă de mare în propria curte. Câți bani a cheltuit

Gabriela Cristea are piscină cu apă de mare în propria curte. Câți bani a cheltuit

GALERIE FOTO (3) Gabriela Cristea are piscină cu apă de mare în propria curte

Gabriela Cristea are piscină cu apă de mare în propria curte. Prezentatoarea Tv și soțul ei și-au construit casa visurilor, iar împreună au două fetițe minunate. Recent, cei doi și-au mai împlinit un vis. Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit propria piscină cu apă sărată.

Gabriela Cristea are piscină cu apă de mare în propria curte. Câți bani a cheltuit

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au impreună două fetițe minunate, Victoria și Iris. Gabriela și artistul au început să își construiască casa visurilor dinainte să se căsătorescă. Ulterior, și-au văzut visul împlinit, iar acum au locuința mult visată. Cu toate astea, cei doo soți și-au dorit să-și construiască o piscină, iar anul acesta au reușit să-și implinească dorința. Anul trecut au început constructi apropriu zisă și au săpat groapa în curtea sa, dar s-au ocupat de țevi, iar anul acesta au finalizat-o. De asemenea, Gabriela și Tavi au ales să o umple cu apă sarăta pentru a le proteja pe fiicele lor.

”Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie.Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, a spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Câți bani au cheltuit pe construirea piscinei

Gabriela Cristea și Tavi Clonda a declarat că în ceea ce privesc costurile pentru întreaga piscină, acestea nu au fost deloc mici. Conform acestora, au cheltuit aproximativ 20.000 de euro, dar au precizat că au mai avut parte și de anumite reduceri. ”A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro”, a mai zis Tavi Clonda la Antena Stars.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi reușesc să facă o echipă minunată în viața de zi cu zi. Aceștia au dezvăluit câte putin din reteta succesului relației lor. „O discutie in contradictoriu mai avem. Dar cum se ridica tonul, mi se ridica si parul in cap. Ne uitam amandoi unul la altul si atunci ne zicem, nu e bine… Si incercam sa nu cream energie negativa intre noi”,a spus Tavi Clonda.

Gabriela și Tavi sunt mereu împreună. În trecut, cei doi au fost colegi de platou, după care au decis să se cupleze. Tavi a spus că întâlnirea le-a fost facilitată de producătoarea emisiunii „Te vreau langa mine”. „Primul pas cred ca l-am facut amandoi sau cineva o fi fost un pic inainte cu cateva miimi de secunda”, a dezvaluit Tavi Clonda pentru ziarul Click!

Gabriela a adus pe lume două fetițe minunate, pe Iris și Victoria. Cele două reprezintă a adevărată minune pentru prezentatoarea tv, mai ales că medicii i-au spus că nu va avea copii. Victoria și Iris sunt fructul iubirii dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: