Redactia.ro
Home » Monden » De ce au refuzat Gabriela Cristea și Tavi Clonda să participe în emisiunea America Express: „Vom vedea la anul…”

De ce au refuzat Gabriela Cristea și Tavi Clonda să participe în emisiunea America Express: „Vom vedea la anul…”

GALERIE FOTO (2)

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au refuzat să participe la America Express, dar au oferit și un motiv. Iată detaliile!

În noul format al emisiunii, vor concura cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc, deși vor avea parte de condiții de trai dificile și probe pe măsură.  Vedetele America Express au plecat miercuri, 25 mai 2022, pe Drumul Aurului. Personalități celebre au plecat, dis-de-dimineață, în cea mai mare experiență din viața lor. 

De ce au refuzat Gabriela Cristea și Tavi Clonda să participe la America 

Nou sezon al emisiunii se va desfășura în America, iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost printre primele vedete contactate, pentru a participa. 

Într-un interviu pentru Impact.ro, cei doi au motivat refuzul de a lua parte anul acesta la show.

„Am avut discuții pentru America Express, dar nu le-am dat curs. Problema erau fetele, în primul rând, plus că Gabriela trebuia să plece de la emisiune. Vom vedea la anul, până atunci, nu se pune problema’, a declarat Tavi Clonda. 

„Am fost singuri doar 2 zile, în Poiană, dar le-am lăsat aproape, la mama la Brașov. Cam greu cu fetele. De-o vacanță în doi, nu cred că-i cazul. Piscina e aproape gata și vom sta acasă, că ne place. Am fost în Spania, cu fetele, iar în vacanța de vară vom merge tot lângă Barcelona, și tot în patru. Avem niște prieteni care s-au mutat recent acolo, au vilă cu piscină. E foarte frumos la ei’, a completat artistul

Cine sunt concurenții care participă la America Express 

În sezonul America Express au pornit deja nouă perechi de vedete, urmând să treacă prin probe de foc în Mexic, Guatemala, dar și Columbia. 

„Cu toții au la dispoziție un dolar pe zi. Trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Concurenții sunt: 

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România”, a explicat  A1.ro formatul emisiunii.  

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: