Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit piscină cu apă sărată. Cât i-a costat (Galerie foto)

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit piscină cu apă sărată. Cât i-a costat (Galerie foto)

GALERIE FOTO (5)

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună două fetițe minunate, o casă și o piscină. Da. Despre piscină vom vorbi, căci cei doi și-au mai atins un obiectiv de pe lista cu dorințe.

Prezentatoarea Tv și soțul ei și-au dorit să-și proiecteze singuri casa. Asta au și făcut. În proiect au inclus și o piscină care a luat forma de curând. Cei doi au postat mai multe fotografii în mediul online, simțindu-se relaxați în propria curte.

Pentru construcția casei au scos din buzunar peste 200.000 de euro. Anul trecut au început construcția propria zisă a piscinei, iar anul acesta au finalizat-o. Mai mult, cei doi au ales ca aceasta să fie umplută cu apă sărată.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit propria piscină cu apă sărată

Gabriela și Tavi Clonda au vrut cu orice preț să își facă piscină în curte. În ceea ce privesc costurile pentru întreaga piscină, acestea nu au fost deloc mici. Prezentatoarea tv a declarat că suma cheltuită pe construirea piscinei nu a fost uriașă, dar aceasta depinde foarte mult și de mărime.

„Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și PH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi“, a spus Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Conform celor doi, au scos din buzunar peste 20.000 de euro, dar au precizat că au avut parte și de câteva reduceri.

„A fost o sumă atunci cu reduceri, cu vecini care ne-au ajutat. Depinde foarte mult ce accesorii, depinde și ce pui în ea. Peste 20.000 de euro“, a mai zis Tavi Clonda la Antena Stars.

Gabriela Cristea a declarat într-un interviu că se simte împlinită că are casa visurilor. Cu toate astea, Tavi Clonda a declarat că locuința lor este greu de întreținut, având în vedere că este foarte mare . Cei doi soți și-au proiectat singuri casa, fiind mulțumiti de locuința lor.

„Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel.

De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor, a povestit Tavi Clonda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: