Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea, surprinsă în costum de baie de Tavi Clonda pe plajă: „I-am spus să slăbească, dar…”

Gabriela Cristea, surprinsă în costum de baie de Tavi Clonda pe plajă: „I-am spus să slăbească, dar…”

GALERIE FOTO (2) Gabriela Cristea, surprinsă în costum de baie de Tavi Clonda pe plajă: „I-am spus să slăbească, dar...”

Gabriela Cristea, surprinsă în costum de baie de Tavi Clonda pe plajă. Iată imaginile!

Gabriela Cristea, surprinsă în costum de baie de Tavi Clonda pe plajă

Îndrăgita prezentatoare TV Gabriela Cristea a fost pozată de soțul ei în costum de baie, în timpul vacanței pe care o petrec în Grecia. După cum se știe, vedeta este destul de rezervată să posteze imagini cu ea la plajă. Mai mult, după cum se poate vedea acum, Gabriela Cristea pare să fi pierdut lupta cu kilogramele. Iată cum arată în prezent!

Gabriela Cristea se bucură din plin de zilele cu soare și de concediul din această perioadă. Majoritatea emisiunilor TV au luat o pauză pentru câteva săptămâni, în luna august, și se pare că nici formarul pe care-l prezintă vedeta nu reprezintă o excepție. Tavi Clonda își ține la curent fanii cu toate experiențele inedite prin care trece în vacanță. Gabriela Cristea, cele mai noi imagini în costum de baie Așadar, prezentatoarea și Tavi Clonda au decis că este momentul pentru o binemeritată vacanță pentru întreaga familie, chiar pe plajele din Grecia, țară greu încercată de incendii. Își petrec însă vacanța într-o zonă care pare păzită de incendii.

Chiar dacă Gabriela Cristea este destul de rezervată în a se afișa în costum de baie, fanii au putut să o observe într-unul dintre videoclipurile realizate de soțul ei, acolo unde vedeta a optat pentru un costum din două piese, roz.

Tavi Clonda i-a recomandat să slăbească

Gabriela Cristea, aceasta reușise să slăbească frumos într-o perioadă și spunea, anul trecut, că până la finele lui 2022 voia să ajungă la 50 de kilograme. Mesele copioase din Grecia și-au spus însă cuvântul, iar planurile au cam rămas de domeniul trecutului sau pentru după întoarcerea acasă.

Tavi Clonda recunoștea nu demult că-și susține soția în tot ceea ce-și dorește să facă, inclusiv atunci când ține dietă. Chiar a admis că i-a recomandat Gabrielei să urmeze o dietă, pentru a fi fericită și pentru a se simți bine în pielea ei. Cu toate acestea, artistul mai spunea că pentru el nu este atât de important aspectul fizic, întrucât chimia dintre cei doi este oricum vizibilă și se menține la cote înailte, indiferent de numărul de kilograme.

„Pentru liniștea ei, pentru bucuria și sănătatea ei, i-am spus să slăbească, dar nu la alt mod. Ea chiar mă acuză că nu-i spun. Dar mie îmi place de ea oricum, chimia și frumusețea există. Azi dimineață am observat că se vede că a slăbit.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: