Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Firea a izbucnit în lacrimi în cadrul emisiunii Denisei Riffai. „V-a amenințat Liviu Dragnea cu moartea?”. Ce a răspuns

Gabriela Firea a izbucnit în lacrimi în cadrul emisiunii Denisei Riffai. „V-a amenințat Liviu Dragnea cu moartea?”. Ce a răspuns

Gabriela Firea a fost prezentă în cadrul emisiunii Denisei Riffai unde arăspuns fără perdea întrebărilor incomode și a căror răspunsuri le așteaptă mulți români. Emisiunea încă nu a fost difuzată, dar au fost publicate promo-uri ale acesteia în care Gabriela Firea apare în lacrimi după ce este întrebată dacă a fost amenințată cu moartea de către Liviu Dragnea.

Gabriela Firea a fost amenințată de Liviu Drganea?

Ediția emisunii „40 de întrebări” cu Denise Riffai în care apare fostul primar al Capitalei, va apărea pe micile ecrane în data de 22 iubie, când românii vor afla răspunsuri la întrebările la care Gabriela Firea a evitat să răspundă până acum. Printre întrebările adresate Gabrielei Firea s-au enumerat „„De ce nu aţi rezolvat problema traficului din Bucureşti?”, „Va temeţi că veţi fi mazilită politic de Marcel Ciolacu?”, „Aţi dat bisericii milioane de euro pentru voturi ?”, „Este soţul şeful dvs. politic?”, „ V-au pus viaţa în pericol problemele de sănătate?”, „ De ce vă era atât de frică de tată?”, „Când aţi plâns ultima dată?”.”.

Întrebarea care a trezit interesul multora de a-i afla răspunsul este însă „V-a ameninţat Liviu Dragnea cu moartea?„. În videoclipul publicat de televiziune se poate auzi doar o mică parte din răspunsul Gabrielei Firea, care apucă să spună că a fost amenințată, dar continuarea o vom afla zilele următoare. Se pare că subiectul Liviu Dragnea este unul destul de sensibil pentru Gabriela Firea, deoarece aceștia au avut parte și de câteva conflicte pe vremea când acesta se afla în libertate.

Ce declara Gabriela Firea pe vremea când Liviu Dragnea era în libertate

Gabriela Firea și Liviu Dragnea nu au fost întotdeauna prieteni la cataramă, ci au avut parte și de mai multe conflicte iscate prin prisma neînțelegerilor politice. Chiar în perioada în care fostul primar al Capitalei s-a operat la colon exista un mic război între ea și Liviu Dragnea. Ce delacara la acea vreme Gabriela Furea, imediat după ce a ajuns acasă de pe patul de spital.

„În acea perioadă de spitalizare în care am primit mesaje de încurajare, am primit mesaje şi de la politicieni: de la domnul Tăriceanu, de la doamna Dăncilă şi chiar domnul Dragnea. Am răspuns cât am putut să răspund. În acea perioadă au avut loc primele discuţii. Apoi am vorbit telefonic şi s-a manifestat interesul de a porni proiectele între Primăria Capitalei şi Guvern. De ce să sufere bucureştenii? Pentru că am avut o dispută politică, de idei? Nu putem să ştergem cu buretele tot ce s-a întâmplat, acum e important, dacă domnul Dragnea poate şi vrea şi dacă eu pot şi vreau, să reînnodăm dialogul în primul rând instituţional. Domnul Dragnea a făcut primul o declaraţie publică în acest sens, a reluat declaraţia într-o emisiune, despre faptul că poate domnia sa a greşit, poate şi eu am greşit, importante sunt proiectele pe care le-am anunţat împreună.„, a spus Gabriela Firea la adresa lui Liviu Dragnea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: