Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea a primit rezultatele analizelor din Anglia

Gabriela Firea a primit rezultatele analizelor din Anglia

Gabriela Firea a primit rezultatele analizelor din Anglia

Gabriela Firea a primit rezultatele analizelor din Anglia. Soțul primarului Capitalei, Florentin Pandele a explicat care au fost concluzia medicilor despre starea de sănătate a Gabrielei Firea.

Gabriela Firea a primit rezultatele analizelor din Anglia

Soțul Gabrielei Firea a vorbit despre starea de sănătate și despre tot ce s-a întâmplay în timpul vizitei medicale la Londra.

„Am citit şi eu o parte din comentariile apărute pe contul lui Gabi.e ce a trebuit ca Gabi Firea să meargă la Londra să îşi facă un control.

Am mers cu Gabi pentru că echipă condusă de Iulian Brezean,a cerut să aibă şi o altă opinie.

A fost trimis setul de analize şi filmul ultimei operaţii. Joi s-a făcut o vizită medicală la Londra. După un consult de 75 de minute dânsul a spus că nu a mai întâlnit un asemenea caz.

Acesta a explicat că acelaşi lucru l-ar fi făcut şi cei de la Londra. Consultaţia a costat 300 de lire sterline, aproximativ 1.500 de lei.

Nu se ştie cauza care a provocat această boală. Gabi a luiat această hotărâre încă de la început. Nu a vrut să fie operată în afara România. Colonul şi-a micşorat din diametrul.„

Potrivit G4. Media.ro, Florentin Pandele susține că la mijloc ar fi vorba despre un gest premeditat de i se face rău soției sale.

”Nu s-a găsit nicio explicație, dar nici nu mai vreau să aduc subiectul în discuție. Eu am tot felul de bănuieli, dar nu mai vreau să vorbesc despre acest lucru”, a zis Florentin Pandele.

Medicii i-au găsit o sărmă în colon

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a suferit în ultimele luni mai multe intervenții chirurgicale.

La a doua operație, făcută pe 22 martie, medicii i-au găsit o sârmă în colon.

„Recunosc că soțul meu a făcut această mărturisire într-un interviu televizat acordat de sărbătorile pascale.S-au găsit câțiva inamici politici care m-au criticat foarte mult pentru faptul că soțul meu a dezvăluit ceea ce s-a întâmplat.

Și anume descoperirea acestei sârme de aproape patru centimetri.„

Edilul Capitalei susține că nu știe de unde este această sărmă. Susține că acest tip de aliaj în anumite condiții de căldură se poate face sărmă mai mică.  Motiv pentru care poate fi introdusă în mâncare.

Primarul general a subliniat că, în general, este o persoană foarte atentă cu alimentația și modul în care mănâncă. Excluzând astfel posibilitatea să fi înghițit acea sârmă fără să-și dea seama.

Citeste si:O nouă lovitură pentru Gabriela Firea. Ce a decis instanţa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: