Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea, în doliu. Mesajul emoționant postat de fostul edil al Capitalei

Gabriela Firea, în doliu. Mesajul emoționant postat de fostul edil al Capitalei

GALERIE FOTO (2)

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea este în doliu. Fostul edil a postat un mesaj emoționant după ce bunciul ei din partea mamei a încetat din viață. 

 

Firea, în doliu

 

Fostul primar al Capitalei a postat un mesaj dureros pe pagina personală de Facebook unde anunță moartea bunicului din partea mamei. Firea a anunțat că este primul weekend fără bunicul din partea mamei.

,,Prima duminicā fārā bunicul Gheorghe, tatāl mamei noastre😔 A luptat in razboi, s-a intors ranit, a crescut copii si nepoti, a iubit lumea si viata…avea o caligrafie impecabila, canta la mai multe instrumente, era sufletul petrecerilor. A plecat spre o lume mai linistita, la 97 de ani. Cu o zi inainte, a cantat…. drum lin spre locul fara durere si suspin, bunicule🙏, a fost mesajul fostului primar.  

 

Gabriela Firea nu renunță la București

 

Gabriela Firea are de gând să candideze la alegerile parlamentare. La scurt timp după înfrângerea în fața lui Nicușor Dan, Gabriela Firea a anuțat că are de gând în continuare să facă lucruri în București. „Eu o să mă bat în continuare pentru Bucureşti, din postura de parlamentar. Avem câteva idei de legi cu care să mergem în Parlament. Faptul că unii dintre noi nu mai suntem primari, asta nu înseamnă că de azi nu ne mai interesează Bucureștiul și că nu ne vom implica. Dimpotrivă, ne vom implica mai mult”. 

Firea va candida pentru Senat la București și a refuzat oferta PSD Bacău. Fostul edil a declarat luna trecută că va deschide lista candidaților din Capitală pentru Senat la alegerile parlamentare, potrivit Agerpres. Firea a refuzat propunerea liderului PSD Bacău, Dragoș Benea, de a candida pe listele PSD Bacău.

„La alegerile din 27 septembrie, bucureştenii m-au votat într-un număr foarte mare. S-a vorbit patru ani despre faptul că aş fi un primar nelegitim pentru că am fost aleasă cu o prezenţă de 30 şi ceva la sută. Iată că avem un primar la fel de nelegitim ca şi mine, ales cu o mică diferenţă ca procent, tot cu 30 şi ceva la sută. (…) Este un scor bun pe care l-am obţinut pentru partid şi pentru mine, comparativ cu furturile masive care s-au făcut în toate secţiile de votare”, a declarat Firea înaintea unei ședințe cu conducerea partidului, luna trecută.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: