Redactia.ro
Home » Știri » Gabriela Firea și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei: „Împreună vom schimba fața Bucureștiului”

Gabriela Firea și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei: „Împreună vom schimba fața Bucureștiului”

Gabriela Firea candidează la primărie.

Gabriela Firea, președintele PSD București, a făcut publică intenția sa de a candida din nou pentru funcția de primar al Capitalei. Cu ocazia acestei declarații, ea a promis să continue proiectele începute în mandatul anterior și să remedieze neglijențele administrației curente.

Un nou început pentru București

În cadrul unui discurs entuziast, Firea a subliniat dorința sa de a aduce îmbunătățiri semnificative în capitală, accentuând necesitatea unui oraș curat, bine întreținut și prietenos pentru locuitorii săi. „Votul trebuie să fie unul util. Un vot pentru curățenia Capitalei. Pentru un București fără gropi, fără șobolani, fără parcuri neîngrijite, un București în care să ne facă din nou plăcere să trăim, să muncim, nu doar să locuim”, a declarat Firea.

Fosta primar a evidențiat importanța colaborării strânse cu Guvernul României, subliniind relația pozitivă cu actualul prim-ministru, Marcel Ciolacu, care ar facilita implementarea proiectelor sale. Firea a criticat actuala administrație pentru inactivitatea șantierelor și neutilizarea fondurilor alocate, promițând să revitalizeze eforturile de dezvoltare ale orașului.

„Am fost și sunt motivată să muncesc. Întotdeauna am fost o persoană extrem de activă și implicată și am știut să fac echipă cu colegii mei, atât din Consiliul General, cât și cu primarii de sectoare, cât și cu reprezentanții ministerelor”, a spus Gabriela Firea.

Ce a transmis Gabriela Firea

Firea și-a exprimat încrederea că, împreună cu bucureștenii și sprijinită de un guvern cooperant, va putea transforma capitala într-un loc mai bun pentru toți locuitorii săi. „Sunt absolut convinsă că împreună vom schimba fața Capitalei”, a spus ea, adăugând că își dorește să fie primarul care transformă planurile ambițioase în realități tangibile pentru cetățeni.

„Acum avem o șansă în plus, dată fiind relația foarte bună pe care o vom avea ca primari cu Guvernul României, prin persoana domnului prim-ministru Marcel Ciolacu. Votul trebuie să fie unul util. Un vot pentru curățenia Capitalei. Pentru un București fără gropi, fără șobolani, fără parcuri neîngrijite, un București în care să ne facă din nou plăcere să trăim, să muncim, nu doar să locuim. Sunt absolut convinsă că împreună vom schimba fața Capitalei. Ceea ce se întâmplă acum nu este o normalitate. Nu se mai lucrează pe niciun șantier al Capitalei, toate obiectivele de infrastructură sunt închise. Banii au fost fonduri, au fost duble față de mandatul meu, dar banii au rămas nefolosiți. Cred că cetățenii au nevoie de primari care să facă rost de finanțare și să aibă proiecte, deci rezultate pentru cetățeni, cu un gând optimist”, a mai spus liderul PSD Bucureşti.

Cu aceste promisiuni, Gabriela Firea își lansează campania electorală pentru Primăria Capitalei, semnalând un angajament ferm față de îmbunătățirea condițiilor de viață în București. În timp ce unii ar putea vedea această candidatură ca pe un simplu act politic, pentru Firea reprezintă o oportunitate de a-și finaliza viziunea pentru un București mai prosper și mai bine administrat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: