Redactia.ro
Home » Homepage » Mesajul scris pe coroana trimisă de Gabriela Firea la înmormântarea Mioarei Roman. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Mesajul scris pe coroana trimisă de Gabriela Firea la înmormântarea Mioarei Roman. Oamenilor nu le-a venit să creadă

GALERIE FOTO (2) Ce coroană a trimis Gabriela Firea la înmormântarea Mioarei Roman.

La înmormântarea Mioarei Roman, un eveniment marcat de durere și respect, a avut loc o situație neașteptată care a atras atenția celor prezenți, arată playtech.ro. Mioara Roman, o figură marcantă, ale cărei lupte și realizări au lăsat o amprentă profundă, a fost condusă pe ultimul drum în ziua de luni, 26 februarie 2024. Evenimentul a adunat laolaltă rude, prieteni și numeroase personalități din showbiz și din sfera politică, toți veniți să își ia rămas bun și să ofere sprijin familiei îndurerate.

Mioara Roman a fost condusă pe ultimul drum

Ceremonia de înmormântare a avut loc la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din București, un loc plin de istorie și semnificații, ales pentru a găzdui ultimele momente de omagiu aduse Mioarei Roman. În acest cadru solemn, aleile cimitirului s-au umplut de flori albe, semn al purității și al respectului profund față de cea care a fost.

Printre cei care au transmis condoleanțe și au trimis coroane de flori se numără personalități marcante, inclusiv fostul președinte al României, Traian Băsescu, al cărui gest de respect a fost evidențiat prin mesajul „Cu respect, Traian Băsescu” înscris pe panglica coroanei de flori albe. O coroană deosebită de flori a trimis și Cătălin Botezatu, dar și familia Dichiseanu.

Gafa făcută de Gabriela Firea la ceremonia de înmormântare a Mioarei Roman

Însă, în acest context marcat de respect și solemnitate, a avut loc o gafă care nu a trecut neobservată de către cei prezenți. Gabriela Firea, împreună cu soțul ei, Florentin Pandele, au trimis o coroană de flori însoțită de un mesaj care, din punct de vedere al etichetei, a fost considerat nepotrivit pentru moment. Formulările „domnul” și „doamna” folosite pentru a semna condoleanțele au părut deplasate, având în vedere contextul și tradițiile legate de exprimarea simpatiei și respectului în astfel de momente.

Așa arată coroana trimisă de Gabriela Firea în memoria Mioarei Roman.
Sursa foto – Playtech.ro | Așa arată coroana trimisă de Gabriela Firea în memoria Mioarei Roman.

În ciuda acestei gafe, sentimentele de compasiune și suport au predominat, reamintind tuturor de importanța solidarității și a respectului reciproc în momentele de cumpănă. Mihai Mitoșeru, unul dintre cei prezenți, a subliniat durerea imensă prin care trece Oana Roman, fiica Mioarei, reflectând asupra impactului profund pe care pierderea unei mame îl are asupra unui copil.

Într-o zi învăluită în tristețe, gafa făcută la înmormântarea Mioarei Roman reamintește că, în ciuda intențiilor bune, detaliile contează și pot influența percepția și emoțiile celor implicați în astfel de momente delicate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: