Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu a făcut marele anunț! Când va naște vedeta

Gabriela Prisăcariu a făcut marele anunț! Când va naște vedeta

Ce greutate are copilul lui Dani Oțil? Gabrielei Priscariu a făcut declarații despre sarcină

Gabriela Prisăcariu mai are puțin și va deveni mămică pentru prima dată! Vedeta a publicat o serie de poze în care apare cu burtica de gravidă. Gabriela Prisăcariu este plină de emoții pentru marea întâlnire. Ce a declarat Dani Oțil.

Când va naște Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt foarte emoționați. Cei doi își vor cunoaște curând primul lor copil. Gabriela Prisăcariu a publicat o serie de fotografii cu burtica la vedere și a anunțat că se apropie cu pași repezi momentul în care va merge la spital pentru a naște. „Ultimele zile cu burticaaa😬🤰👉🏻👩‍👦”, a fost mesajul scris de Gabriela Prisăcariu în dreptul imaginilor.

Cum se va numi mezinul familiei Oțil

Gabriela și Dani Oțil se confruntă cu o mare problemă. Cei doi nici măcar acum nu s-au decis în privința numelui primului lor copil. Prezentatorul a vorbit despre asta în direct la TV. El a mărturisit că momentan au foarte multe porecle pentru micuț, dar nu am hotărât un nume, spre dezamăgirea fanilor lor care așteaptă cu sufletul al gură cât mai multe amănunte.

„Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil… copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă ”Cârcel”, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în druptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie ”Cârcel”. Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor. Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți…”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii pe care o moderează.

Câte kilograme a luat Gabriela Prisăcariu în sarcină

Gabriela Prisăcariu le-a povestit zilele trecute internauților cum a decurs vizita sa la medic. Frumoasa blondină a spus că a fost mustrată de doctor deoarece s-ar fi îngrășat mai mult decât ar fi trebuit. Ea nu s- a ferit să le dea și un număr exact fanilor și a mărturisit că are 16 kilograme în plus. Deși cântarul spune asta, ultimele ei fotografii în costum de baie arată contrariul deoarece Gabriela arată extraordinar de bine. Modelul nu este deloc stresat de kilogramele acumulate deoarece știe că vor dispărea imediat ce va naște fiindcă ea este un mare fan al sportului.

Dacă este luni este zi de control pentru noi doi. Eu abia aștept fiecare zi de control, pentru că bebelușul nostru nu a vrut să stea la nicio ecografie cu fața, oare cu cine seamână… cu ta-su, nu cu mine și poate, poate avem nororc să-i vedem puțin moaca.  În schimb, tot ce aflu este cu câte kilograme m-am mai îngrășat!’„, a mărturisit Gabriela Prisăcariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: