Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu a fost internată în spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a fost internată în spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a ajuns pe patul de spital.

În pragul sărbătorilor de iarnă, Gabriela Prisăcariu, soția celebrului prezentator de televiziune Dani Oțil, a șocat fanii postând imagini de pe patul de spital. Cu un zâmbet optimist, dar fără a oferi prea multe detalii, influencerița a lămurit ulterior motivul pentru care a ajuns în unitatea medicală – gripa.

Gabriela Prisăcariu a fost internată în spital

Într-un filmuleț postat pe platforma Instastory, Gabriela Prisăcariu a apărut pe patul de spital, făcându-și analize de sânge. Îngrijorați, fanii au primit asigurări că starea ei de sănătate este stabilă, deși soția lui Dani Oțil a confirmat că a fost diagnosticată cu gripă.

„Sunt bine, am doar o gripă, nu am altceva. Mi-am făcut niște analize de sânge, este doar o gripă. Simptomele sunt ok acum. Mulțumesc că sunt bine,” a declarat Gabriela Prisăcariu pentru FANATIK.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Dani Oțil

Desi starea de sănătate a influenceriței pare să fie sub control, aceasta a menținut suspansul asupra gravității situației sale medicale, preferând să ofere doar informații generale. Zâmbind și purtând o mască de protecție în filmuleț, Gabriela Prisăcariu a reușit să îi liniștească pe fanii săi.

Incidentul survine într-un moment nefericit, chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Cu toate acestea, influencerița pare să abordeze situația cu optimism și hotărâre. De asemenea, în filmare, aceasta a purtat o mască pentru a preveni răspândirea virusului gripal.

Gabriela Prisăcariu a suferit o operație estetică de curând

Gabriela Prisăcariu nu este străină de controverse și nu demult a fost subiectul discuțiilor după o intervenție estetică controversată. Influencerița a dezvăluit că și-a injectat botox în axile pentru a combate transpirația excesivă. Despre acest subiect, medicul dermatolog Rodica Baciu a avertizat că astfel de proceduri nu sunt recomandate pentru toată lumea, ci doar pentru cei cu hiperhidroză.

Cu toate acestea, cu zâmbetul pe buze și optimismul în suflet, Gabriela Prisăcariu pare să înfrunte și această provocare a sănătății cu hotărâre. Fanii îi transmit gânduri bune și își doresc o recuperare rapidă pentru a o revedea în acțiune pe rețelele sociale și în viața publică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: