Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu, criticată de internauți. Soția lui Dani Oțil a plecat fără copil de acasă

Gabriela Prisăcariu, criticată de internauți. Soția lui Dani Oțil a plecat fără copil de acasă

GALERIE FOTO (3) Gabriela Prisăcariu, criticată de internauți.

Gabriela Prisăcariu, criticată de internauți. În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela Prisăcariu aducea pe lume un băiețel perfect sănătos. Pentru prima dată, soția lui Dani Oțil a decis că este momentul să plece de acasă fără bebelușul ei. MOdelul s-a bucurat de o mică escapadă, dar acest lucru i-a determinat pe internauți să o critice.

Gabriela Prisăcariu, criticată de internauți. Soția lui Dani Oțil a plecat fără copil de acasă

Gabriela Prisăcariu, criticată de internauți. Dani Oțil și Gabriela Priscariu trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. De când au devenit părinți pentru prima oară, viața lor s-a schimbat complet. Modelul a născut în urmă cu câteva săptămâni, iar vineri a fost pentru prima oară când a ieșit afară fără bebeluș. Gabriela s-a bucurat de câteva ore de relaxare, dar se pare că aceste clipe nu au fost văzute cu ochi buni de către o internată, care i-a trimis un mesaj în care o ceartă pentru gestul său.

Soția lui Dani Oțil a postat un InstaStory în care apare în mașină, în timp ce se îndrepta spre salonul de înfrumusețare. Vedeta a pus muzică de petrecere și s-a bucurat de prima escapadă fără Luca Tiago. Simțindu-se foarte bine, Gabriela a împărtășit acest moment cu fanii săi, iar reacția internauților nu a întârziat să apară. O internaută a fost nemulțumită de gestul femeii și i-a dat un mesaj Gabrielei, pe care ulterior l-a publicat. „Lipsă de ocupație. Ce vă mai c****i pe voi, de ce îi mai faceți dragi femei?”, i-a scris o internaută Gabrielei Prisăcariu, într-un mesaj pe Instagram.

După ce a ajuns la salon, vedeta a comentat pe seama reacției acide a internautei într-o conversație pe care a avut-o cu manichiurista ei. „Ar trebui să mă cerți: De ce nu sunt acasă cu beblușul și îndrăznesc să-mi fac unghiile. N-ai înțeles, nu trebuie să-mi mai fac unghiile, să stau acasă”, a afirmat, în mod ironic, proaspăta mămică.

Cu ce probleme se confruntă Dani Oțil de când a devenit tătic

Viața de părinte este una specială și frumoasă, iar Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu se bucură din plin de momentele petrecute alături de fiul lor. Prezentatorul tv este activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii săi momentele petrecute alături de Luca Tiago. Deși este ocupat, Dani nu își neglijează niciodată familia. Vedeta este în al nouălea cer de când este tătic și își face mereu timp liber pentru a sta cât mai mult cu băiețelul lui. Acesta a mărturisit că acum poate avea mai multe scuze, motiv pentru care reușește să se mai sustragă de la anumite evenimente.

Prezentatorul tv a povestit cum a fost prima noapte petrecută alături de bebelușul său. Cei trei au petrecut prima noapte împreună, care s-a dovedit a fi una plină de emoții deoarece cei doi părinți l-au vegheat în permanență pe micuț. „Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți.’, a scris Dani Oțil la primele ore ale dimineții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: