Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil își sună mama zilnic de când a devenit tătic. Care este, de fapt, motivul

Dani Oțil își sună mama zilnic de când a devenit tătic. Care este, de fapt, motivul

GALERIE FOTO (3) Dani Oțil își sună mama zilnic de când a devenit tătic

Dani Oțil își sună mama zilnic de când a devenit tătic. În urmă cu trei săptămâni, Dani Oțil a devenit tătic pentru prima oară. Este foarte activ pe rețelele de socializare, iar recent le-a spus fanilor săi că își sună mama zilnic pentru a-și cere scuze față de ea. Care este, de fapt, motivul?

Dani Oțil își sună mama zilnic de când a devenit tătic. Care este, de fapt, motivul

Dani Oțil își sună mama zilnic de când a devenit tătic. Viața lui Dani Oțil s-a schimbat radical după ce a devenit tătic. După trei săptămâni petrecute cu fiul său, vedeta le-a făcut o mărturisire șocantă fanilor săi. Dani le-a spus internauților că își sună mama zilnic pentru a-și cere scuze față de ea pentru tot ce i-a făcut când era bebeluș. Abia acum și-a dat seama cât de greu e să ai grijă de un copil mic și cât de atent trebuie să fie cu el. ”3 săptămâni cu bebelușul: O sun pe mama la fiecare două ore să îmi cer scuze pentru ce i-am făcut când eram bebeluș”, a spus Dani Oțil pe pagina sa de Instagram.

Prezentatorul de la Antena 1 este foarte implicat în creșterea fiului său și îi este mereu alături soției sale, Gabriela Prisăcariu. După câteva zile de la naștere, cei doi încă nu știau ce nume să-i pună fiului lor, dar acum au făcut totul public. Dani și Gabriela au ales un nume special pentru fiul lor, mai exact cu Luca Tiago, iar fanii au fost foarte încântați de această alegere. Referitor la chipul celui mic, Dani Oțil și Gabriela au decis să nu-i dezvăluie încă fața acestuia.

Dani Oțil, momente speciale petrecute alături de fiul său

Viața de părinte este cât se poate de specială și interesantă. Dani Oțil și soția sa se bucură din plin de momentele petrecute alături de fiul lor. Matinalul de la Antena 1 este activ pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. Gabriela i-a surprins pe Dani și pe cel mic în timp ce stăteauu la televizor. ”Sunt blocat. Am atâtea lucruri de făcut”, a mărturisit prezentatorul TV de Neatza cu Răzvan și Dani, pe rețelele de socializare.

La câteva zile de la nașterea fiului său, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, i-a transmis o scrisoare emoționantă micuțului. „Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”, nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă.…Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de orâ până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…Hai că închei. Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de c..a. Când o să aflii de Spider-Man, Super Man, Bat Man… să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat’, a scris Dani Oțil primul mesaj dedicat fiului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: