Redactia.ro
Home » Monden » Dani Oțil, despre problemele cu care se confruntă de când este tătic: “Am atâtea de făcut”

Dani Oțil, despre problemele cu care se confruntă de când este tătic: “Am atâtea de făcut”

GALERIE FOTO (3) Dani Oțil, despre problemele cu care se confruntă de când este tătic

Dani Oțil, despre problemele cu care se confruntă de când este tătic. Prezentatorul tv a devenit tătic în urmă cu câteva zile, iar de atunci viața i s-a schimbat radical. Gabriela Prisăcariu l-a făcut cel mai fericit bărbat, iar Dani Oțil adoră să petreacă mult timp alături de fiul său. Cu ce problemă se confruntă matinalul de la Antena 1?

Dani Oțil, despre problemele cu care se confruntă de când este tătic: “Am atâtea de făcut”

Dani Oțil, despre problemele cu care se confruntă de când este tătic. Prezentatorul tv a devenit pentru prima oară tătic, după ce soția sa, Gabriela Prisăcariu a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Vedeta tv trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa și se bucură de orice moment petrecut alături de Luca Tiago. În fiecare zi, Dani Oțil îi ține la curent pe fanii săi cu tot ce se întâmplă nou în viața sa. Matinalul de la Antena 1 vorbește deseori despre fiul său,iar de când a venit pe lume Luca, Dani se declară cel mai mândru și mai fericit tătic. Recent, Gabriela i-a surprins pe cei doi în timp ce stăteau împreună la televizor. ”Sunt blocat. Am atâtea lucruri de făcut”, a mărturisit prezentatorul TV de Neatza cu Răzvan și Dani, pe rețelele de socializare.

Dani Otil cu fiul sau

Chiar dacă în fiecare dimineață trebuie să fie în fața micilor ecrane, Dani nu-și neglijează familia. Prezentatorul tv este fericit și reușește să-și facă mereu timp liber pentru a sta cât mai mult cu băiețelul lui. În urmă cu câteva săptămâni, moderatorul tv a mărturisit că de când are copil poate să aibă mai multe scuze, motiv pentru care reușește să se mai scuze de la alte evenimente.

Ce face Gabriela Prisăcariu atunci când Luca Tiago plânge

Fotomodelul are modul propriu de a-și crește copilul,dezvăluindu-le fanilor săi ce face atunci când îi plânge copilul. Aflată la volanul mașinii, cu micuțul care plângea, așezat pe bancheta din spate, le-a făcut utilizatorilor o destănuire surprinzătoare. Aceasta a găsit metoda cea mai bună pentru a uita de gălăgia făcută de cel mic. În glumă, blondina le-a spus internauților că dă muzica mai tare atunci când Luca plânge. ”Ce faci când plânge copilul în mașină? Dai muzica mai tare ca să nu-l mai auzi”, a fost replica spusă de Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu a devenit mămică pe 10 septembrie, iar acum, modelul se poate mândri cu un trup de invidiat.Recent, blondina s-a postat în sutien, lăsându-și abdomenul la vedere. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni în carouri, largi, și cu un sutien roșu, cu abdomnetul la vedere, Gabriela arată extrem de bine. Soția lui Dani Oțil, model de meserie, are un corpperfect care se întreține cu multă muncă. Vedeta și-a propus să revină la kilogramele de odinioară, așa că s-a pus pe treabă. „Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată […] Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, a mărturisit vedeta pe rețelele de socializare.

Gabriela dupa nastere
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: