Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Gabriela Prisăcariu după naștere. Internauților nu le-a venit să creadă!

Cum arată Gabriela Prisăcariu după naștere. Internauților nu le-a venit să creadă!

GALERIE FOTO (4) Cum arată Gabriela Prisăcariu după naștere

Cum arată Gabriela Prisăcariu după naștere. În urmă cu câteva zile, soția lui Dani Oțil a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Deși de profesie este model, internauții se așteptau ca Gabriela să își revină mai greu după naștere. Ei bine, blondina i-a surprins! Cum arată partenera lui Oțil la câteva zile de la naștere?

Cum arată Gabriela Prisăcariu după naștere. Internauților nu le-a venit să creadă!

Cum arată Gabriela Prisăcariu după naștere. Pe data de 11 septembrie, Gabriela Prisăcariu aducea pe lume primul său copil. Soția lui Dani Oțil este de profesie model, dar având în vedere că recuperarea după naștere durează, fanii se așteptau ca aceasta să aibă nevoie de timp pentru a reveni la corpul de odinioară. Ei bine, nu! Recent, soția lui Dani Oțil a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu abdomentul. Spre surprinderea tuturor, Gabriela Prisăcariu și-a revenit complet, putând defila pe podium fără probleme. Vedeta le-a arătat urmăritorilor săi că se poate îmbrăca cu pantalonii pe care îi purta înainte să rămână însărcinată. „Acel moment când te încap blugii vechi”, a scris Gabriela în dreptul clipului video.

Gabriela nu s-a îngrășat prea tare în timpul sarcinii și a avut grijă să aibă un stil de viață sănătos. Din imaginile postate anterior se poate observa că blondina a purtat centura modelatore, care o ajută să revină la formele inițiale și să scape de kilogramele în plus.

Dani Oțil, imagine emoționantă alături de fiul său

Dani Oțil și soția sa trăiesc cele mai fericite momente din viața lor. Prezentatorul tv este foarte mândru de fiul său și nu ezită să publice imagini emoționante cu acesta. Vedeta tv preferă să fie discret cu viața sa personală, dar le mai arată internauților câte o imagine cu Luca Tiago.

Matinalul de la Neatza cu Răzvan și ani s-a lăsat fotografiat în camera fiului său în timp ce îl ținea în brațe. „Dacă ne închid din nou… Am jucărie 🤗🐵 (miroase a nou)”, a scris Dani Oțil, vizibil mândru de fiul său, dar totuși amuzat de descrierea sa. Postarea a strâns mii de like-uri și numeroase comentarii frumoase. „Miroasa a nou și a prăjiturică… de departe cel mai frumos miros și singurul pe care n-ai cum să-l uiți niciodată”, „O imagine atât de faină! ❤️”, „Ce frumos. Ești un adevărat tatic 👏👏👏responsabil și iubitor ❤️👏” sau „Cea mai mare bucurie a vieții!„, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

În prima noapte alături de fiul lor, Gabriela și Dani nu au dormit aproape deloc de grijă ca cel mic să nu pățească ceva. Dani nu a vrut să uite prima noapte petrecută alături de copilul său, și a povestit cum a fost, dar mai ales cu ce a asociat acest moment. Vedeta tv a postat la primele ore ale dimineții cum a fost prima seară alături de Luca, iar fără a ezita, a spus că a fost asemănătoare unei nopți la cămin. Un lucru ce i-a amuzat pe internauți a fost momentul în care a mărturisit că a dormit foarte puțin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: