Redactia.ro
Home » Monden » S-au hotărât! Cum îl va chema pe fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu

S-au hotărât! Cum îl va chema pe fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu

GALERIE FOTO (3) S-au hotărât! Cum îl va chema pe fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu

S-au hotărât! Cum îl va chema pe fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Celebrul prezentator și soția sa s-au decis în privința numelui fiului lor. Gabriela Prisăcariu a născut în urmă cu câteva săptămâni, aducând pe lume un băiețel absolut minunat. Cu toate astea, cei doi soți nu știau ce nume să-i pună micuțului, dar acum au decis: Luca Tiago.

S-au hotărât! Cum îl va chema pe fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu

Cum îl va chema pe fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu. Prezentatorul de la Antena 1 a devenit tată pentru prima oară. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, iar rodul iubirii lor este fiul lor. Fotomodelul a născut în urmă mai bine de o săptămână, iar împreună cu soțul său au găsit un nume pentru acesta.

Gabriela a fost foarte activă pe rețelele de socializare, răspunzându-le tuturor celor care aveau curiozități. O singură întrebare a cam pus-o în dificultate, și anumele numele copilului. Pe tot parcursul sarciniii, Dani și Gabriela au încercat să găsească un nume perfect pentru fiul lor, dar de fiecare dată cei doi ridicau din umeri când erau întrebați. Micuțul lor avea, o poreclă „cârcel”, iar părinții o listă lungă de prenume care îi nemulțumea. În sfârșit, cei doi au ales numele pentru fiul lor. Gabriela a fost cea care a anunțat că pe fiul său îl va chema Luca Tiago. „Dragul meu „Cârcel” sau „Mâini de bătrânel”,

Nu ma apuc acu sa iti scriu mult, pt ca am mai scris acu 10 ani o scrisoare si 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…🙄 Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă si nu vreau sa te fac de râs din prima zi de viață…

Avem timp pt asta.
Iti las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani sa dai scroll juma de ora pana ajungi la postare si sa înțelegi starea noastră, cat de mult te-am dorit, dar si panica ce ne-a cuprins… Dar, daca părinții mei, care au muls si vaca, au terminat si facultate s-au descurcat cu mine… Eu zic ca reușim ceva.P.S. Cand o sa afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Sa stii ca Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris pe rețelele de socializare prezentatorul TV.

Dani Oțil, despre prima noapte alături de fiul său

Vedeta tv a oferit detalii despre prima noapte petrecută alături de fiul său. Atât el, cât și soția sa au avut mari emoții și nu au dormit aproape deloc, pentru a-l supraveghea. După ce Gabriela a ajuns acasă cu micuțul Luca, Dani Oțil a preluat responsabilitățile de tată.

Acesta nu și-a lăsat partenera în aceste momente și l-a păzit pe cel mic alături de ea. „Prima noapte cu bebelușul acasă. Am dormit cam cât dormi când ești student și îți aduci iubita la cămin, dar stai în cameră cu încă patru băieți.’, a scris Dani Oțil pe Instagram. Din fericire pentru ei, bebelușul a fost cuminte în prima lui noapte în propria casă. „Nu s-a urlat, dar nici nu s-a întâmplat mare lucru’, a mărturisit Dani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: