Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu le dă replica haterilor: „Urlă invidia în grăsuțe!”

Gabriela Prisăcariu le dă replica haterilor: „Urlă invidia în grăsuțe!”

Gabriela Prisăcariu este un cunoscut fotomodel din România. A colaborat cu Cătălin Botezatu şi este soţia lui Dani Oţil de la Antena 1. Tânăra a devenit a devenit pentru prima dată mamă în urmă cu puțin timp, însă faptul că a fost însărcinată pare, deja, istorie. Soția prezentatorului de la Antena 1 s-a ambiționat și a revenit rapid la formele pe care le avea înainte de naștere.

Gabriela are un corp de invidiat și nu ezită să și-l etaleze pe internet. Pozează adesea în costume de baie și ținute sexi și face furori! Nu toți internauții sunt, însă, fericiți. Postările Gabrielei au atras și mulți răutăcioși care nu sunt de acord cum felul în care se afișează, mai ales că acum este și mamă.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au petrecut în Dubai sărbătorile Pascale. Și cum temperatura de acolo este perfectă pentru mersul la plajă, fotomodelul nu a ratat ocazia de a se fotografia în costum de baie.

Gabriela Prisăcariu, fotomodel

Gabriela Prisăcariu, o nouă apariție în costum de baie

Deși s-a confruntat cu multe critici din prisma felului în care arată și de rolul său actual de mamă, nu a ținut cont de părerile celor din jur. Ba chiar mai mult, îi și ironizează pe hateri!

„Acel moment când aud să nu mai fac postări în „lenjerie”😳😂😘 #pentrucasuntmamă❤”, a scris Gabriela Prisăcariu.

Comentariile n-au încetat să apară nici de data aceasta. Fanii au încurajat-o să posteze ceea ce își dorește, pe când alți urmăritori au criticat-o aspru.

„Urlă invidia în grăsuțe…..eu o să iau o poza cu tine să o pun pe frigider, când vreau sa deschid să văd poza și să îl închid la loc!😍”, „Pai daca ești la mare, la soare… cum ar trebui să postezi?! 🤔În costum de schi?! 🙄😂”, „Cine nu vrea să vadă nu este obligat să se uite!!!!🙄🙄”, „Tocmai, că ești mamă trebuie să fii așa mișto”, „Gabriela, arăți super!!! Apreciez faptul că ai grijă de corpul tău!”, au fost doar câteva dintre comentariile pozitive lăsate de fani.

„Pe bune.. cum poți sa postezi atât de despuiata nu tie rușine ești mamă de băiat când o să crească mare o să tr vadă asa pe internet.. 😂😂😂”, „A pai de aia ați fost în weekend la Dubai, să-ți iei abaya si hijab 🧕🏽 că șsti mamă și viața ta s-a terminat 😂😂… în loc să fie o bucurie… ”, au comentat alți urmăritori.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: