Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu, pusă la zid de internauți după gluma făcută la adresa Mihaelei Rădulescu: „N-ai făcut nimic important în viața ta”

Gabriela Prisăcariu, pusă la zid de internauți după gluma făcută la adresa Mihaelei Rădulescu: „N-ai făcut nimic important în viața ta”

Gabriela Prisăcariu, pusă la zid de internauți după gluma făcută la adresa Mihaelei Rădulescu

Gabriela Prisăcariu, pusă la zid de internauți după gluma făcută la adresa Mihaelei Rădulescu. Soția lui Dani Oțil a făcut roast la iUmor, după ce prezentatorul de la Antena 1 a fost invitatul surpriză al ediției. Gabriela Prisăcariu a avut câteva vorbe de spus la adresa Mihaelei Rădulescu, dar internauții au criticat-o imediat. Ce mesaj a primit partenera lui Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu, pusă la zid de internauți după gluma făcută la adresa Mihaelei Rădulescu: „N-ai făcut nimic important în viața ta”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu frumos, iar anul trecut au devenit părinți pentru prima oară. Înainte de a avea o relație cu fotomodelul, prezentatorul de la Antena 1 a fost împreună cu Mihaela Rădulescu. Relația celor doi a durat șase ani, fiind foarte mediatizată. Acum, cea care a intrat în vizorul internauților a fost Gabriela Prisăcariu, după ce a avut câteva vorbe la adresa divei de la Monaco.

Invitată la iUmor, să facă un roast pentru soțul său, modelul a făcut o glumă referitoare la vârsta pe care o are Mihaela Rădulescu, fiind cu câțiva ani mai mare decât Dani Oțil. Internauții nu au fost entuziasmați de această glumă, motiv pentru care Gabriela a primit multe mesaje prin care este criticată. Chiar și cei care o admirau au trecut de cealaltă parte a taberei. ”Ce penibilă ești! N-ai făcut nimic important în viața ta. Doar te-ai măritat cu Dani. Habar n-avem ce a găsit la tine. O ”glumă” mai proastă nu am auzit. Se vede că ești tare frustrată. Așa tânără cum ești”, este mesajul pe care Gabriela Prisăcariu l-a primit.

De asemenea, soția lui Dani Oțil a fost criticată dur, iar unii internauți susțin că aceasta nu se compară cu Mihaela Rădulescu. ”Nu vei fi niciodată o divă cum este Mihaela Rădulescu!”, ”Dacă aș fi fost în locul tău, n-aș fi avut curaj să zic ceva de Mihaela Rădulescu. Uită-te la tine și uită-te la ea”, ”Nu știe nimeni cine e sau cu ce se ocupă. E nevasta lui Dani. Urât să vorbești așa”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților la roast-ul blondinei. Ulterior, Gabriela Prisăcariu a postat un Story pe Instagram, având mesajul„ Oamenii deștepți înțeleg umorul… ”.

Gabriela Prisăcariu, atac dur la adresa Mihaelei Rădulescu

Gabriela Prisăcariu a avut un moment special al iUmor, în ediția în care Dani Oțil a fost jurat. Soția prezentatorului a lansat o serie de ironii la adresa Mihaelei Rădulescu, fosta iubită a lui Dani Oțil. Fotomodelul a făcut un roast la care Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au rămas fără cuvinte.

„Puțină lume știe că el este foarte romantic. M-a cerut în căsătorie în Columbia, pe o plajă superbă, unde eram doar noi doi, asta pentru că nu mulți oameni îl suportă. Nu știu de ce a acceptat să vină lângă voi în juriu la „iUmor”. Fiți convinși că el vă place foarte tare, deși nu v-am văzut pe lista de invitați la nuntă. Primul invitat pe listă a fost Ristei. Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco! Soacra-mea am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a spus Gabriela Oțil la „iUmor”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: