Redactia.ro
Home » Monden » Reacția lui Dani Oțil după ce Gabriela Prisăcariu a ironizat-o pe fosta iubită, Mihaela Rădulescu

Reacția lui Dani Oțil după ce Gabriela Prisăcariu a ironizat-o pe fosta iubită, Mihaela Rădulescu

Dani Oțil a venit cu o recție pe contul său personal de Instagram după ce Gabriela Prisăcariu a ironizat-o în cadrul unei emisiuni de umor pe fosta iubită, Mihaela Rădulescu.

În mediul online s-au create controverse odată cu apariția soției lui Dani Oțil la emisiunea „ I Umor” din cadrul trustului Antena 1, unde lucrează și acesta. Gabriela, a luat-o la roast pe Mihaela Rădulescu, numind-o bunica lui. Chiar în această ediție a emisiunii, Dani Oțil, a luat rolul jurat în show.

Ce mesaj a transmis Dani Oțil?

Dani Oțil o apără pe Gabriela Prisăcariu după spectacolul oferit pe scena „I Umor”.
Acesta a discutat pe baza script-ului pe care Gabriela l-a redactat și care i-a șocat atât pe ceilalți membrii ai juriului, cât și pe telespectatori și internauți.

El a transmis pe Instagram că nu s-a exagerat și că oamenii inteligenți vor înțelege umorul, făcând, probabil, referire și la Mihaela Rădulescu care nu s-ar fi supărat:

„Am fost în juriu(…). A fost o seară intensă. Am râs, am jurizat, mi-am asumat niste glume la roast… La unele mă așteptam, altele m-au surprins…Oamenii inteligenți înțeleg umorul în toate formele”, a scris Oțil pe Instagram.

Soția lui a scris singură acest roast, dorind să îl surprindă pe Dani și inserând câteva ironii:

„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, sunt cuvintele rostite de Gabriela Prisăcariu la iUmor.

Urmăritorii au luat foc

Momentul din emisiune a adus-o pe Gabriela în ipostaza de a primi critici de la internauți. Au existat totuși și persoane care au spus că a fost un moment de satiră foarte bun.

Mesajele negative o surpind într-o postură de persoană răutăcioasă:

„Se poate compara ea cu Răduleasca? Nu știe nimeni cine e și cu ce se ocupă; Cel mai prost roast. De la ea nu am pretenții, dar Dani râde ca un prost;

Urât să vorbești așa. Mihaela este un om care a făcut istorie în televiziune”, sunt câteva dintre criticile aduse de internauți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: