Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Gabriela Prisăcariu, ironică la adresa Mihaelei Rădulescu: „Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco”

VIDEO Gabriela Prisăcariu, ironică la adresa Mihaelei Rădulescu: „Bunica lui Dani s-a mutat la Monaco”

Sursa foto: Fanatik

În cadrul unui roast, Gabriela Prisăcariu a dicutat despre relația dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu. Spectaolul oferit de Gabriela, s-a petrecut la doar câteva zile după ce s-a speculat că ar divorța de Dani Oțil.

Se despart cei doi? Ce a declarant Gabriela

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu din anul 2018 și au împreună un fiu, Luca Tiago, născut în septembrie 2021. Cei doi s-au căsătorit pe 15 mai 2021, iar zilele trecute tânăra a petrecut neînsoțită la club. De aici, presa a speculat o posibilă despărțire.

Gabriela Prisăcariu a dezmințit și a mărturisit că soțul ei a venit cu ideea de a ieși în oraș doar cu fetele, prietenele ei bune.

Declarații neașteptate

Gabriela a fost invitată la un roast, în cadrul emisiunii iUmor de la Antena1, unde a făcut un mare spectacol. Aceasta a inserat glume referitoare la relația pe care o are cu soțul ei, dar și despre relația pe care Dani a avut-o în trecut cu Mihaela Rădulescu.

„Nici nu știți ce tată bun este, își îngrijește copilul ca și cum ar fi al lui…”, a glumit modelul.
Ironiile la adresa Mihaelei Rădulescu și Dani au fost referitoare la relație, dar și despre faptul că Dani a spus că o cheamă pe Mihaela la nuntă. Cei doi au format un cuplu timp de câțiva ani, până când Mihaela l-a cunoscut pe Felix Baumgartner, cu care s-a mutat definiv la Monaco. Ea vine în țară rareori și nu mai are proprietăți imobiliare pe numele ei.

Primul pe listă invitat la nuntă a fost Ristei.Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani, scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco… Soacră-mea, am vrut să zic. Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a mai adăugat Gabriela.

„Mihaela a fost pentru mine un mare boost de imagine, pentru că eram un mucos de 28 de ani care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână. Ea îmi zicea tot timpul: «Dani, eu sunt atât de bătrână încât trebuie să-ți căutăm o nevastă». Dar noi eram împreună, în vacanță. Am uitat să o chem la nuntă. Are plicul pregătit. Am vorbit tot. I-am promis că… eu am făcut o nuntă de 30 de persoane. O să o chem când fac nunta aia mai mare. E singura mea șansă să câștig bani de la PRO TV. Să vină să bea și să mănânce, apoi să lase la plic”, a spus Dani Oțil, în cadrul unui podcast, conform kfetele.ro/

@melekd28 #foryou #foryoupage #fyp #fypシ #melekd28 #romania #iumor ♬ sunet original – DodyDady

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: