Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Prisăcariu s-a pozat în lenjerie intimă imediat după naștere. Unii internauți au pus-o la zid

Gabriela Prisăcariu s-a pozat în lenjerie intimă imediat după naștere. Unii internauți au pus-o la zid

Primele imagini cu Gabriela Prisăcariu după naștere. Iată cum arată modelul acum

Gabriela Prisăcariu a devenit mămică în urmă cu câteva zile. Frumoasa soție a lui Dani Oțil este într-o formă de invidiat, deși pe timpul sarcinii a acumulat multe kilograme în plus, ba chiar medicul a certat-o pentru acest lucru. Iată că după venirea pe lume a celui mic, Gabriela Prisăcariu nu s-a sfiit să se pozele în lenjerie intimă și fanii au reacționat în număr mare.

Cum arată Gabriela Prisăcariu după naștere doar în lenjerie intimă

Gabriela Prisăcariu arată de parcă nici nu a născut. Soția lui Dani Oțil trezește invidie în rândul femeilor cu felul în care arată la câteva zile după naștere. Frumoasa blondină nu s-a sfiit să publice imagini îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Au fost unii cârcotași care au pus-o al zid pentru gestul ei spunând că este mamă și nu se cade să mai publice poze de acest gen, dar Gabriela nu s-a lăsat afectată de gurile rele.

Gabriela Pirsăcariu a vrut să le arate celorlalte mămici care sunt obiectele vestimentare pe care ea le folosește pentru a se reface mai rapid după sarcină. Deși au fost cârcotași care au criticat-o dur, mulți dintre fanii Gabrielei i-au luat apărarea.

Câte femei frustrate si invidioase😢/ Ba femeilor, nu vă gândiți in primul rând ce înălțime are femeia asta superba, apoi poate că ea a mâncat sănătos în sarcină și probabil că pe lângă kg adăugate in sarcina nu a pus si kg de grăsimi, fast-food și alte scuze de gravide 🤦🏽‍♀️ nu înțeleg… Criticați o femeie care arată bine, in loc să o luați drept motivație…/ Dar cat venin….! Invidia la cote maxime!”,  sunt o parte dintre comentariile internauților.

Câte kilograme a luat Gabriela Prisăcariu în sarcină

Frumoasa blondină a spus că a fost mustrată de doctor deoarece s-ar fi îngrășat mai mult decât ar fi trebuit. Ea nu s- a ferit să le dea și un număr exact fanilor și a mărturisit că are 16 kilograme în plus pe parcursul sarcinii. Dar iată că sportul intens pe care l-a făcut de-alungul vieții a ajutat-o să se recupereze rapid după nașterea micuțului Luca Tiago.

Dacă este luni este zi de control pentru noi doi. Eu abia aștept fiecare zi de control, pentru că bebelușul nostru nu a vrut să stea la nicio ecografie cu fața, oare cu cine seamână… cu ta-su, nu cu mine și poate, poate avem nororc să-i vedem puțin moaca. 

În schimb, tot ce aflu este cu câte kilograme m-am mai îngrășat! Și pentru că iar am fost certată de domnul doctor că m-am cam îngrășat…toată lumea zice că nu m-am îngrășat, am plus 16 kilograme, m-am gândit să trec la dietă, așa că am venit la mama și i-am spus să facă niște gogoși. Sper să nu vadă domnul doctor.”, a mărturisit la acea vreme Gabriela Prisăcariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: