Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Spanic și Lucian Viziru s-au revăzut după ani de zile: ” Am băut un pahar de șampanie”

Gabriela Spanic și Lucian Viziru s-au revăzut după ani de zile: ” Am băut un pahar de șampanie”

GALERIE FOTO (3) Gabriela Spanic și Lucian Viziru s-au revăzut după ani de zile

Gabriela Spanic și Lucian Viziru s-au revăzut după ani de zile. Dup[ mai bine de un deceniu, Lucian Viziru Gabriela Spanic, celebra actriță din Venezuela, s-au revăzut și au stat de vorbă. Actorul a invitat-o în podcastul său pe Gabriela Spanic, iar totul a fost postat pe internet.

Gabriela Spanic și Lucian Viziru s-au revăzut după ani de zile: ” Am băut un pahar de șampanie”

Lucian Viziru și Gabriela Spanic s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 15 ani. Cei doi au jucat împreună în serialul Lacrimi de iubire, unde au avut parte de un moment pasional. Lucian și Gabriela s-au sărutat într-un episod al telenivelei românești, iar la acea vreme s-a tot vorbit despre o posibilă idilă între ei. Chiar dacă amândoi au avut sentimente puternice unul pentru celălalt, o relație între cei doi ar fi fost imposibilă din cauza distanței. Acum, după mai bine de un deceniu, Lucian Viziru și Gabriela Spanic s-au revăzut. Actorul a invitat-o pe frumoasa actriță în podcastul său. „Am jucat împreună într-un episod, am fost guest-star-uri în episodul respectiv, după care am cântat, am băut un pahar de șampanie de ziua ei și ne-am luat la revedere. Am vorbit și după ce am plecat din țară. Ultima dată când am vorbit la telefon a fost în urmă cu patru-cinci ani”, a spus Lucian Viziru, înainte de a începe podcastul.

Gabriela Spanic nu a putut să își ascundă entuziasmatul când l-a văzut pe Lucian Viziru. După acel moment din serialul Lacrimi de iubire, Gabriela și Lucian s-au revăzut și au vorbit. Vedeta din Venezuela a declarat că are numai amintiri frumoase cu el. „Am amintiri foarte frumoase cu tine, Lucian. Am lucrat împreună la o telenovelă, am cântat, am dansat, am sărbătorit ziua mea de naștere, îți aduci aminte?(…)”

De asemenea, Gabriela a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre viața ei. Întrebată de actor care a fost cel mai frumos moment din viața ei, vedeta a spus că ziua în care a devenit mamă a fost cel mai special moment. „Cel mai fericit moment a fost atunci când mi-am luat copilul în brațe, pe Gabriel de Jesus, care acum are 13 ani. Fiul meu este dragostea vieții mele. Faima e dificilă, sunt mulți care urcă, unii sunt buni, alții sunt răi. Sunt și unii care te pot răni, dacă nu ești solid din punct de vedere spiritual”, a mai spus Gabriela Spanic în podcastul lui Viziru.

Gabriela Spanic, despre momentul în care a fost otrăvită de fosta ei asistentă

Printre atâtea momente frumoase, Gabriela Spanic a vorbit și despre momentul terifiant în care a fost otrăvită de fosta ei asistentă. În vârstă de 48 de ani, Gabriela Spanic a descoperit că fosta asistentă a otrăvit-o, atât pe ea cât și pe fiul și mama acesteia cu substanțe toxice. Fiul actriței avea la acea vreme doi ani, iar starea de sănătate a acestuia a fost în pericol. Gabriela a declarat că s-a luptat ani la rând ca fiul ei să își rezolve problemele stomacale.

„Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. Unii din presă au zis că am mințit, că nu a fost adevărată povestea cu tentativa de omor.

Dar a fost adevărat, multă lume se contrazice. Când mă trezesc dimineața îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Isus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult în viață.„, a declarat Gabriela Spanic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: