Redactia.ro
Home » Monden » VIDEO Lucian Viziru, răspunsuri fără perdea! Cu ce prezentatoare celebră ar fi vrut o aventură

VIDEO Lucian Viziru, răspunsuri fără perdea! Cu ce prezentatoare celebră ar fi vrut o aventură

Lucian Viziru a revenit în atenția românilor de când s-a întors în țară. Actorul a oferit câteva răspunsuri în cadrul unei emisiuni despre femeia cu care ar fi dorit să aibă o aventură. Acesta a fost foarte transparent.

Cu cine ar fi vrut Lucian Viziru să aibă o aventură

Vedeta a fost invitată în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV, la proba „Sosurile iuți”. În această rubrică a emisiunii, cei care refuză să răspundă la întrebările prezentatorului trebuie să mănânce sosuri foarte iuți. Fostul component al formației Gaz pe foc nu a ascuns faptul că în urmă cu ani buni ar fi vrut o să aibă o escapadă cu o prezentatoare celebră.

Lucian Viziru, răspunsuri fără perdea

Lucian Viziru a mărturisit că există o vedetă cu care ar fi vrut o aventură, dar nu a avut niciodată curaj să-i propună ceva acesteia. Cântărețul a spus clar și răspicat că este vorba de Simona Gherghe, deși cei doi au avut un scandal în urmă cu câțiva ani.

Vedeta nu a iertat-o nici în ziua de astăzi pe moderatoarea emisiunii „Mireasa”, care în urmă cu 11 ani spunea la „Acces Direct”, de la Antena 1, că Lucian Viziru a solicitat o importantă sumă de bani pentru a veni în platou.

„Fata aia care prezenta o emisiune, cu care m-am certat eu. Da, Simona Gherghe. Un nume am de unde să îți dau, mai multe nu am de unde să scot”, a declarat Lucian Viziru. 

„Spune-mi numele unei vedete cu care ai fost incompatibil în pat”, este o altă curiozitate la care artistul a răspuns în cadrul aceleași emisiuni. Cântărețul nu a stat pe gânduri și a răspuns: Anamaria Ferentz.”

Lucian Viziru, despre relația cu Catrinel Sandu

„Ce personaj mi-a dat țeapă? Deși o juca invers și pretindea că eu am fost nenorocitul, doamna fostă Sandu (Catrinel Sandu) pot să zic că mi-a tras țeapă.

Deși, ne-am tras-o amândoi… și la propriu, și la figurat. Ba n-am fost eu cuminte, ba n-a fost ea”, a mai adăugat Lucian Viziru la o altă întrebare.

Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 7 ani, dar au luat-o pe drumuri separate după ce cântărețul a călcat strâmb.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: