Redactia.ro
Home » Știri » Gafa făcută de anchetatori la reconstituire

Gafa făcută de anchetatori la reconstituire

GALERIE FOTO (3)

Anchetatorii au oferit, săptămâna trecută, rezultatele finale în cazul expertizelor ADN asupra osemintelor găsite atât în butoiul din curtea lui Dincă, cât și a celor din lizieră. Totuși, o nouă ipoteză apărută pare să răstoarne toate rezultatele obținute până acum.

Gafa făcută de anchetatori la reconstituire

Gafa făcută de anchetatori la reconstituire. Aparent, în timpul reconstituirii crimelor, anchetatorii au făcut o greșeală condamnabilă. Aceștia au adus vestitul butoi în care Dincă a mărturisit că și-a incinerat victimele, însă nu l-au folosit întocmai. Aparent, specialiștii l-au pus direct pe sol, în timp ce Dincă a povestit că îl avea pe pirostrii când a desăvârșit fapta.

Gafa făcută de anchetatori la reconstituire

Tonel Pop a povestit cum au decurs aceste reconstituiri. El a mărturisit că-n cazul reconstituirii crimei Luizei, Dincă a comis mai multe gafe. El ar fi băgat cu greu manechinul în mai mulți saci tăiați la capete, pe care l-a purtat pe umeri, iar mai apoi l-a băgat în butoi. Numai că, stupoare, nu încăpea.

„Nu a putut să bage manechinul în butoi. Ieşea mult afară. A fost un circ de nedescris acolo. Toţi stăteau în jurul butoiului şi urmăreau ce face Dincă”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, potrivit Capital.ro.

Specialiștii nu cred ipoteza arderii corpurilor într-un butoi

Deși aceasta a fost mărturia inițială a lui Dincă, specialiștii sunt convinși că acesta minte. Ei au ajuns la concluzia că e imposibil ca într-un butoi să poată fi ars un corp uman întreg.

„Activităţile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării şi uciderii celor două victime, precum şi modalitatea şi mijloacele comiterii infracţiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleaşi două victime”, se arată într-un comunicat de presă.

Citește și Vești bune din partea lui Mihai Constantinescu. Artistul face progrese!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini