Redactia.ro
Home » Sport » Gafa uriașă făcută de UEFA! Şase suporteri francezi au ajuns din greşeală la Bucureşti în loc de Budapesta

Gafa uriașă făcută de UEFA! Şase suporteri francezi au ajuns din greşeală la Bucureşti în loc de Budapesta

Gafa uriașă făcută de UEFA! Şase suporteri francezi au ajuns din greşeală la Bucureşti în loc de Budapesta

Șase suporteri francezi au ajuns întâmplător în Capitala României, asta după ce UEFA a confundat Budapesta cu Bucureștiul. 

Gafa uriașă făcută de UEFA! Şase suporteri francezi au ajuns din greşeală la Bucureşti în loc de Budapesta

Capitala a vibrat luni seara după asediul microbiștilor. Foarte mulți tineri au împânzit orașul, veniți din toate colțurile Europei, pentru a asista la el de-al treilea meci EURO 2020 care s-a jucat în Bucureşti. Centrul Vechi a fost plin de petrecăreţi, care au urmărit meciul în care Austria a câștigat cu 1-0 și s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2020.

Printre miile de microbişti au fost şi şase suporteri ai Franței, care, în loc să ajungă la Budapesta, au ajuns la Bucureşti. Cei şase tineri ar fi vrut să ajungă la meciul dintre Franţa şi Ungaria, care a avut loc pe Puskas Arena din Budapesta, în Grupa F a turneului final EURO 2020, scorul final al meciului fiind de 1-1.

Norocul suporterilor francezi a fost prezenţa unui jurnalist român, Adi Munteanu de la Jurnalul, care i-a ajutat pe cei şase tineri să înţeleagă cum au ajuns din greşeală în Capitala României. Românul a reuşit să le arate tinerilor francezi, unde s-a produs greșeala: la agenția de turism, sau pe aeroport.

”De unde să știm? E prima oară când călătorim în partea asta a Europei. Și, sincer să fiu, pentru mine, până azi, nu era nicio diferență între «Bucharest» și «Budapest». Trebuie să învățăm mai multe despre Europa. Uite că apar situații”, a declarat unul dintre suporter pentru Jurnalul.

12 cluburi lansează Super Liga Europei

Douăsprezece mari cluburi au anunțat lansarea Super Ligii Europene, o competiție privată care nu este agreată de UEFA. Forul internațional amenință cu excluderea din Liga Campionilor și Europa League a echipelor care vor juca în Super Liga Europei.

Se discută de ceva vreme de înființarea Super Ligii, iar acum a devenit realitate. Cele 12 echipe fondatoare, care nu vor retrograda niciodată sunt din Spania (Real Madrid, Barcelona, Atlético), Italia (Inter, Milan, Juventus) și Anglia (Man. United și City, Liverpool, Chelsea, Arsenal și Tottenham). Sistemul de joc ar fi următorul. Va funcționa ca un sezon regulat cu 20 de cluburi, 15 dintre ele fondatoare, iar celelalte 5 echipe vor fi invițate. Prima fază ar debuta în august, apoi vor avea loc play-off-urile de final de sezon, până în luna mai, pentru decernarea trofeului.

Florentino Pérez, șeful celor de la Real Madrid, care este și promotorul proiectului, e președinte noii competiții. Vicepreședinți vor fi patronii Joel Glazer (Man. United), John Henry (Liverpool), Stan Kroenke (Arsenal) și Andrea Agnelli (Juventus). În lista cluburilor fondatoare nu apare niciunul din Germania sau Franța.

”Încă trei cluburi vor fi invitate să ni se alăture înaintea sezonului inaugural, care va avea loc cât de repede posibil”, s-a precizat într-un comunicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: