Redactia.ro
Home » Monden » Gașca Zurli se destramă! Vero Căliman și Ionuț Varodi și-au anunțat retragerea

Gașca Zurli se destramă! Vero Căliman și Ionuț Varodi și-au anunțat retragerea

Comunitatea copiilor din România este zguduită de vestea recentă privind plecarea a doi membri ai Gașcăi Zurli, Vero Căliman și Ionuț (Lulu) Varodi, din echipa care a adus bucurie și distracție micuților timp de mulți ani. Decizia lor de a părăsi această formație a adus lacrimi în ochii celor mici, care i-au îndrăgit și admirat pe cei doi actori pentru rolurile lor încântătoare.

Vero Căliman, cunoscută sub numele de „Fetița Zurli”, și Ionuț Varodi, cunoscut ca „Bucătărașul Lulu”, au hotărât să renunțe la costumele colorate și să își urmeze alte pasiuni în viață. Pentru copiii care i-au privit cu admirație și bucurie, această despărțire este una plină de tristețe și emoție.

”Fetița Zurli” a plecat din Gașca Zurli

„Fetița Zurli”, după 18 ani de devotament și implicare în Gașca Zurli, și-a anunțat plecarea din echipă printr-un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Timp de aproape două decenii, Vero a fost unul dintre simbolurile trupei, încântând și captivând inimile copiilor cu dansurile, cântecele și carisma ei debordantă. Decizia sa de a urma alt drum în viață a provocat un val de tristețe printre micuții fani ai Găștii Zurli, care au crescut alături de personajele adorate interpretate de ea.

„De peste 15 ani, fetița din mine s-a antrenat și a făcut gimnastica artistică, până când a ajuns la Olimpiadă. Acum este timpul să se retragă, pentru că femeia Veronica merită și ea o șansă. Vă rog să mă credeți că am sufletul în pioneze și că nu mi-a fost deloc ușor să fac această alegere. Întâlnirile cu voi și iubirea din ochii copiilor mi-au dat putere și energie să continui chiar și atunci când simțeam că nu mai pot.

Părinților vreau să le mulțumesc pentru încredere, pentru că și-au lăsat copiii să se joace cu mine și cu colegii mei. Relația mea cu cei mici este nemuritoare, mi se par sincer cele mai minunate creaturi de pe pământ, și voi continua să păstrez și să hrănesc această relație specială prin toate proiectele în care mă voi implica în viitor. Vă țin la curent! Viitorul sună Vero”, a fost mesajul lui Vero Căliman.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vero Caliman (@verocaliman)

Mirela Retegan, fondatoarea proiectului, a reacționat imediat

Răspunsul fondatoarei Găștii Zurli, Mirela Retegan, nu a întârziat să apară, exprimând atât tristețe, cât și recunoștință pentru contribuția deosebită pe care Vero Căliman a adus-o în trupa lor. Mesajul său a fost unul de susținere și încurajare pentru artistă, subliniind impactul pozitiv pe care l-a avut în rândul copiilor și al părinților deopotrivă.

„Dragă Vero, mi-e foarte greu să pun în cuvinte tot ce simt. Așa cum mi-ai spus, copilul a făcut 18 ani și pleacă de acasă. Ești Minunată! Orice proiect te va avea, o să fie unul câștigat. Eu îți mulțumesc pentru toți anii, pentru toate trăirile, emoțiile, descoperirile și drumurile pe care le-am făcut împreună, umăr la umăr. Ai un loc special în inima mea. Îți țin pumnii. Te iubesc!”, a fost mesajul Mirelei Retegan.

Plecarea celor doi membri ai Găștii Zurli marchează sfârșitul unei ere și începutul unei noi etape în viața lor. Cu toate că vor fi profund regretați și lipsiți din trupa de copii, Vero și Ionuț își urmează visurile și aspirațiile personale, aducând cu ei amintiri frumoase și zâmbetele sincere ale celor cărora le-au adus bucurie de-a lungul timpului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: