Redactia.ro
Home » Știri » „Gata cu McDonald’s pentru mine!” Un video de pregătire a unui cheeseburger provoacă greață pe internet! VIDEO

„Gata cu McDonald’s pentru mine!” Un video de pregătire a unui cheeseburger provoacă greață pe internet! VIDEO

„Gata cu McDonald's pentru mine!" Un video de pregătire a unui cheeseburger McDonald's provoacă greață pe internet! VIDEO

„Gata cu McDonald’s pentru mine!”, spune un internaut după ce un video de pregătire a unui cheeseburger provoacă greață pe internet!

Un video de pregătire a unui cheeseburger McDonald’s provoacă greață pe internet!

Un videoclip cu un angajat al McDonald’s care pregătește un cheeseburger a provocat o mare vâlvă în mediul online, deoarece arată practici de igienă îndoielnice și o lipsă de atenție la detalii, cum ar fi zgârcenia la murături și faptul că nu pune chifteluța chiar în mijlocul chiflei. Și datorită acestui videoclip, motivul pentru care cheeseburgerul tău nu iese niciodată drept capătă dintr-o dată sens!

Cheeseburgerul de la McDonald’s este cea mai bună gustare de la fast-food. Combinația perfectă de arome și texturi îl face irezistibil pentru orice iubitor de burgeri. 

Chifla pufoasă susține o chiflă clasică de vită și o felie de brânză pe care toată lumea o iubește, iar toppingurile de salată, murături, ceapă, ketchup și muștar se unesc pentru a crea o simfonie de arome în gură.

Cu toate acestea, realitatea preparării mâncării de tip fast-food nu este întotdeauna atât de perfectă pe cât ne-am dori să fie, după cum arată videoclipul în care un angajat plesnește ingredientele împreună cu puțină atenție la detalii.

Videoclipul postat pe TikTok a devenit rapid viral și arată cum un angajat al McDonald’s prepară cheeseburgerul preferat al tuturor în doar 27 de secunde, începând cu ketchup, muștar, ceapă, murături, felii de brânză și, în final, chiftelele. 

Cu toate acestea, se pare că această viteză vine cu prețul calității, deoarece angajatul adaugă doar o murătură pe fiecare chiflă și nu pune chifteaua în mijlocul acesteia. Ca să înrăutățească situația, acesta nu poartă mănuși de siguranță alimentară.

Videoclipul a atins în mod evident un punct sensibil în rândul fanilor gigantului fast-food, deoarece a primit peste 100 de milioane de vizualizări, milioane de like-uri și mii de comentarii și distribuiri.

Ce spun internauții

Internauții au fost degustați de procesul de pregătire al unui cheeseburger McDonald’s:

„Gata cu McDonald’s pentru mine, pentru că nu mai poartă mănuși, niciodată”, a scris unul dintre ei. 

„Este nevoie de mănuși, dar și de mai multe murături, vă rog”, a adăugat un al doilea. 

„Mănuși, unde?”, a întrebat un al treilea. 

„De ce McDonald’s trebuie să fie atât de zgârcit cu murăturile lor”, a comentat unul dintre ei. 

„McDonald’s întotdeauna îi fură pe oameni din murături”, a adăugat altul. 

Poate că este o chestiune de perspectivă dacă faptul că nu se poartă mănuși în timp ce se fac burgeri este igienic sau nu, dar un lucru asupra căruia putem fi cu toții de acord este că astfel de videoclipuri nu fac niciun favor celor de la McDonald’s.

Cu toate acestea, dacă ești un fan adevărat al brandului global, aceste videoclipuri nu vor interveni între tine și dragostea ta pentru clasicii lor cheeseburgeri care îți lasă gura apă.

 

@elite4747 #mcdonalds #mcdonaldssecrets #mcdonaldsdeutschland #burger #cheeseburger #food ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

@elite4747 #mcdonalds #mcdonaldsdeutschland #food ♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: